Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Подарунок на 8 березня порадять зірки...

Астрологи рекомендують: у випадках сумнівів прислухайтеся до порад зірок. Незважаючи на те, що немає двох абсолютно однакових людей, знання особливостей того чи іншого знака допоможе вибрати подарунок, який порадує і жінку, і вас - як уважного, турботливого чоловіка.

Сценарій 8 березня для молодшої групи дошкільного закладу

ДІЙОВІ ОСОБИ

Дорослі:
• Ведучий

Діти:
• Художник (хлопчик старшої групи)
• Троє каченят
• Фарби
• Читці

Алергія на холод: симптоми і лікування

Алергія на холод (кріоаллергія) обумовлена порушенням теплообміну між тілом дитини та навколишнім зовнішнім середовищем. Причиною реакції є проблеми з серцево-судинною або ендокринною системою. У дітей, які страждають на холодову алергію, як правило, знижена температура тіла, проявляється мерзлякуватість ніг і рук. Сильний холод може спровокувати тахікардію, проблеми з кровотоком, гіпертонію.

Привітання з Днем Святого Валентина

Я так тебе люблю,
Що стримати не в силах,
Моїх бажань і мрій політ,
І в день любові Валентинів
Наважилась освідчить тобі,
Моє кохання, як метелик.
Тендітне, ніжне боязке,
Лиш обернись - я біля тебе,
А не помітиш-то й нема мене!

Що подарувати їй на день Святого Валентина

Безумовно, будь-які можливості обмежені розміром скарбнички, але ось кілька пропозицій для різного рівня витрат.

Ідеї оригінальних подарунків на день Святого Валентина для чоловіків

На жаль, але так влаштований світ - квітами та цукерками тут вже не відкрутитися. Ну і що ж, покажемо їм, які ми люблячі і винахідливі.

Ах, яке складне і неймовірно заплутане питання - що подарувати? Тим більше, що й так на горизонті маячить 23 лютого. Але треба, дівчата, треба піднатужитися і видати коханому своєму і дорогому найніжніше визнання в любові.

Як прибрати целюліт в домашніх умовах

Чому танцівниці позбавлені целюліту, в той час як інші жінки інколи вимушені завертатися в пляжні рушники кожен раз, коли треба пройтися по пляжу? Целюліт - це жир - зазначають дерматологи. А у балерин майже або зовсім немає жиру. У будь-якому разі їхні стегна настільки добре розвинені, що шкіра залишається пружною.

Допоможіть хлопцю врятувати життя!

Володі Росенку потрібна Ваша допомога. Володі лише 20 років. Він студент Педагогічного університету ім.. М.П. Драгоманова. Завжди активний, добрий, має багато друзів. Все встигає - і в університеті і на футбол з хлопцями. Володя грає за збірну інституту.

День Святого Валентина: Як зробити романтичну вечерю незабутньою

У всіх закоханих планети вже починає боліти голова: чим таким здивувати свою половинку в свято 14 лютого? Пропонуємо читачам безпрограшний варіант: романтична вечеря. Але щоб вона стала дійсно подарунком і принесла тільки приємні враження, потрібно підготуватися до неї заздалегідь.

Як допомогти шкірі взимку?

Взимку наша шкіра стикається з черговою порцією проблем. Холод і вітер на вулиці, сухе і тепле повітря в приміщеннях сушать її, змушують червоніти і лущитися. Як же допомогти нашій шкірі впоратися з цими проблемами і виглядати на всі сто?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас