Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Дитячі віршики до Дня Святого Миколая (частина третя)

МИКОЛАЙ

Ти сьогодні швидше спать лягай,
Бо приїде в гості Миколай.
Бачиш, перша зіронька горить —
То вже Миколай до нас спішить.

Дитячі віршики до Дня Святого Миколая (частина друга)

ВІН ХОДИТЬ

Він ходить від хати до хати,
Питається мами і тата,
Чи є у вас чемна дитина,
Дівчатко мале чи хлопчина?

Увага!! Стартує зимовий фотоконкурс!!

На наших блогах iGirl та HiveMind розпочинається зимовий фотоконкурс для блогерів і не тільки. Конкурс триватиме до 6 січня 2012 року, на наступний день - 7 січня ми оголосимо переможців і вручимо або надішлемо подарунки! А тепер про найприємніше - ті самі подарунки.

Дитячі віршики до Дня Святого Миколая (частина перша)

На 19 грудня припадає Свято Святого Миколая. Вважається, що діткам, які гарно поводили себе протягом року, він підкладає під подушку подарунки та солодощі, а хто не дуже добре – різочку.

Святий Миколай - кращий друг дітей і не ходить в гості без подарунків!

Книга - найкращий подарунок на День святого Миколая

Правда, діти з цим постулатом можуть посперечатися, зате дорослі охоче погодяться. Що і за скільки можна купити зараз на книжковому ринку незадовго до Дня святого Миколая?

День Святого Миколая: історія і традиції свята

Подарунки Святого Миколая

Свято Святого Миколая традиційно відзначається 19 грудня, хоча існує і ще інший день Святого Миколая - 22 травня, і навіть є ще одне свято Святого Миколая - 17 лютого, яке святкується на честь Святого Миколая - Студійського ігумена.

Хеллоуін: історія свята

Хеллоуін - одне з найдавніших свят у світі. У цьому дивному святі переплелися кельтська традиція вшановування злих духів і християнська - поклоніння всім святим. Історія свята Хеллоуін нараховує тисячоліття, починаючи від кельтського фестивалю Самхейн, римського Дня Помони і християнського Дня усіх святих.

Хеллоуін. Сценарій проведення свята вдома

Символічним кольором свята Хеллоуін вважається жовтий. Тому зробіть з паперу або листівок запрошення жовтого кольору, намалюйте на них гарбуз зі страшним обличчям. У запрошенні попросіть всіх гостей одягнутися так, що б в їх гардеробі переважав жовтий колір. Фотографії свята вийдуть дуже яскраві і чудові!

Перше вересня - як зробити його особливим і незабутнім?

Перше вересня для свого першокласника хочеться зробити особливим і незабутнім, щоб перше знайомство зі школою викликало виключно приємні спогади і сформувало позитивне ставлення до школи, однокласників, вчителя і процесу навчання в цілому. Що робити? Перетворити День знань у свято!

День Народження - найкраще свято!

Якщо дитині 2-3 роки, вона ще навряд чи пам´ятає дату свого народження. Такого малюка треба готувати до свята: за тиждень-другий розповісти йому про день народження, пояснити, хто такі гості, чому дарують подарунки, навіщо прибирають квартиру тощо.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас