Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Сценарій свята Великдень для дітей «ВЕЛИКОДНІЙ КОЛОБОК»

Пропонуємо захоплюючіій Сценарій за мотивами всім відомої казки «Колобок», яке ви зможете провести в дитячих колективах (для дітей молодшого та середнього шкільного віку).

Золоте яєчко - сценка на свято Великодня для дітей

Пропонуємо захоплюючиий сценарій за мотивами всім відомої казки «Курочка Ряба», які ви зможете провести в дитячих колективах (для дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку).

Великодні зайчики

На Великдень порадуйте своїх дітей спеціальним пасхальним печивом. Спекти його не складно, проте яке воно смачне виходить!

Як зустріти Великдень із дітьми

Для мене Великдень - це одне з найулюбленіших свят, тому що це свято з дитинства. Коли я згадую про Великдень, на душі одразу стає тепло і сонячно. У нашій родині завжди відзначали Світле Христове Воскресіння.

Сценарій проведення Великодня для дітей

Запросити дітей на святкування Великодня найкраще в неділю після обіду, коли всі родичі вже нанесуть вам візити, коли ви побуваєте на ранковій службі в церкві або на могилах близьких людей (як це зазвичай відбувається у нас у всіх сім´ях).

Трюфельні міні-яйця до Великодня

Ці трюфелі можуть зберігатися до 4 днів, але навряд чи вони стільки протримаються =).

Смачне Великоднє меню (частина третя)

Печена сирна паска

Паску можна приготувати не тільки в сирому вигляді, але і спекти - це додасть їй пікантний смак, легкість і легкість. Така паска дуже нагадує сирний кекс, який так люблять діти.

Смачне Великоднє меню (частина друга)

Баба ромова

Улюблене частування дітей у старовину - ромові баби. Ароматні, покриті глазур´ю кекси, які так і тануть у роті, обов´язково припадуть вам до смаку і сьогодні.

Смачне Великоднє меню (частина перша)

Великдень - найбільшу з усіх християнських свят, свідчення перемоги життя над смертю. Тому і страви для святкового столу - не просто смачне частування, а певні символи Христового Воскресіння. Всі великодні рецепти, які ви знайдете в цьому циклі статей, відповідають традиціям цього свята на Русі.

ВЕЛИКДЕНЬ 2011

Свято Світлого Христова Воскресіння, Великдень - головна подія року для православних християн і найбільше православне свято. Слово «Пасха» прийшло до нас з грецької мови і означає порятунок. У цей день ми торжествуємо позбавлення через Христа Спасителя всього людства від рабства диявола і дарування нам життя і вічного блаженства. Як хресною Христовою смертю здійснено наше спокутування, так Його Воскресінням дароване нам вічне життя.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас