Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Дитяче свято новий рік

Ялинкові іграшки, саморобні сніжинки, морозні візерунки на склі, привітання від Діда Мороза та подарунки, перев’язані гарними стрічками ... Усіх цих дрібниць діти чекають цілий рік. Але саме головне для них - це, звичайно ж, незабутнє свято!

Новорічне свято своїми руками

Традиція робити іграшки на ялинку та інші новорічні прикраси своїми руками з´явилася разом із самою ялинкою. Чому б сьогодні не повернутися в ті часи, коли ще не існувало ані фабрик, ані артілей ялинкових іграшок, коли вся родина збиралася у вітальні на Різдво - і кожен майстрував, що міг, з різних підручних матеріалів?

Новорічна листівка власними руками: Листівка "4 ялинки"

Використаний золотистий тонкий папір (можна замінити фольгою від цукерок, краще, якщо фольга буде на паперовій основі, вона не так легко рветься і краще кріпиться до картону) і шматочки блакитного паперу 4-х різних відтінків (я взяла упаковку від паперу для принтера Ballet - вона різних відтінків, вирізала 4 шматочка з різних частин).

Новорічна листівка власними руками: листівка "Янгол"

Ця листівка - зразок того, що можна зробити з дитиною. Малюк може допомагати з самого початку роботи над листівкою. Просто попросіть дитину намалювати Діда Мороза, Снігуроньку, сніговика, Янгола, ялинку чи все, що завгодно.

Новорічна листівка власними руками: листівка «П’яна ялинка»

Вчора я в магазині для художників купила усілякого картону (точніше, товстого паперу): вибрала насичений зелений, темно-синій і бордово-пурпурний (до нього купила лист фетри - напівпрозорого, неоднорідного за структурою паперу).

Новорічна листівка власними руками: листівка з мерехтливою ялинкою

Є такий вид рукоділля - скрепбукінг. Якщо пояснювати на пальцях: це усіля способи оформити фотографію, альбом чи листівку за допомогою різнокольорового паперу, наклейок, малюнків і інших дрібниць.

Дитячий День Народження

Цього року дитина лишилася фактично без дня народження – самі-самісінькі в чужому місті святкували своєю сім’єю. Кімнату прикрасили (це святе), свічки на торті задували, в лото грали. Однак по закінченні свята дочка скептично сказала: «Ну, не дуже вийшло…»

Як правильно вибрати подарунок новонародженому

Такі подарунки, як коляска, ліжечко, автокрісло, пеленальный стіл, повинні підноситися з відома (і з урахуванням побажань) молодих мами і тата. Колиска — річ, не дуже необхідна, але, якщо вам відомо, що новоспечені батьки вирішили придбати ліжечко пізніше, вона з успіхом виконає свою роль маленького затишного гніздечка для малюка.

Пасхальні ігри

Ігри для дітей та дорослих до Пасхи допоможуть вам розважити гостей, весело провести час чи зайняти дітей, поки батьки сидітимуть за святковим столом.
Поздоровляємо зі святом!

Катання яєць

Улюбленою пасхальною грою на Русі було катання яєць: робили простий дерев´яний або картонний «каток», а навколо нього звільняли рівне порожнє місце, на якому розкладали фарбовані яйця, або маленькі призи, або іграшки. Гравці підходять по черзі до катка і котять своє яйце; предмет, який яйце чіпатиме, — виграний.

Свято-не-вдома

Свято, звичайно, можна влаштувати удома, та, якщо є можливість, можна спробувати зібрати гостей вашої дитини десь у цікавому місці: від дитячого розважального центру до фаст-фуду. Звичайно, уже сам факт перебування у новому місці зацікавить дітей та зробить день народження більш цікавим, та, якщо у вас не буде хоча б приблизного сценарію, діти можуть засумувать. У будь якому випадку ви маєте бути готовими до будь-якого розвитку подій. Тому для вас – наші ідеї для «свят не вдома».

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас