Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Поздоровлення зі святом Старий Новий рік

1. З Наступаючим Старим Новим роком Щоб ЕВРО сховане в коморі,
Щоб сало рохкало у дворі,
Щоб в гаражі стояв Феррарі,
В сараї - Лексус ще у парі,
У хаті - з мрамору камін,
Та і бассейн, хоча б один.

Старий Новий Рік

У ніч з 13 на 14 січня більше половини населення України, Росії і Білорусії відзначають старий Новий рік. Ця традиція виникла після 1918 року, коли в Росії було введено нове літочислення.

Колись цей день припадав на 1 січня і називався Днем Василя, а напередодні його - 31 грудня, що став пізніше 13 січня - Васильовим вечором.

Різдвяний Дід (сценарій різдвяного спектаклю для дітей 7-11 років за мотивами російської народної казки "Морозко")

Дієві особи:
Марійка
Марфуша
Різдвґний дід
1-й Ангел – Хранитель Марійки
2-й Ангел – Хранитель Марфуши

Сценарій: Дитяче свято на Новий рік

На носі вже свято Новий рік, а як привітати своє чадо або дітей друзів і знайомих - невідомо. Ми пропонуємо сценарний план для проведення Новорічної програми для дітей.
Вашій увазі пропонується оглядова частина сценарію і методична розробка повчальної частини!

Шаблони для написання Листів від Діда Мороза

Новий Рік завжди приносить із собою дива. Особливо тим, хто їх з нетерпінням очікує — дітям. А ми, дорослі, знаємо, що диво може з´явитися тільки коли ми його створимо своїми руками. Атож, подаруйте вашій дитині маленьке святкове диво: напишіть з нею листа до Діда Мороза і відправте. А ми допоможемо: у нас на сайті ви тепер можете скачати шаблони відповідей від Діда Мороза і роздрукувати їх на будь-якому кольровому принтері.

Конверти для листів до/від Діда Мороза

Новий Рік завжди приносить із собою дива. Особливо тим, хто їх з нетерпінням очікує — дітям. А ми, дорослі, знаємо, що диво може з´явитися тільки коли ми його створимо своїми руками. Атож, подаруйте вашій дитині маленьке святкове диво: напишіть з нею листа до Діда Мороза і відправте. А ми допоможемо: у нас на сайті ви тепер можете скачати конверти для листів до/від Діда Мороза, роздрукувати їх на будь-якому кольровому принтері і склеїти без жодних зусиль і труднощів.

Шаблони для написання Листів до Діда Мороза

Новий Рік завжди приносить із собою дива. Особливо тим, хто їх з нетерпінням очікує — дітям. А ми, дорослі, знаємо, що диво може з´явитися тільки коли ми його створимо своїми руками. Атож, подаруйте вашій дитині маленьке святкове диво: напишіть з нею листа до Діда Мороза і відправте. А ми допоможемо: у нас на сайті ви тепер можете скачати шаблони листів до Діда Мороза, на яких можна писати — і роздрукувати на будь-якому кольровому принтері.

Гороскоп на 2010 рік - рік Тигра

Новий 2010 Тигра - це рік металевого Тигра, що належить до Стихії Металу, талісманом якого є срібло, а серебристий колір буде приносити успіх у справах. Рік Тигра за китайським календарем: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Дитячий Новий рік - експрес-курс Діда Мороза

Для дорослих Новий рік - привід добряче відпочити і зібратися разом. Для дітей-казка і захоплено-лоскотливе очікування дива. Тому зовсім не чесно відзначати найдитячіше свято без дитини, уклавши її раніше спати і пообіцявши на ранок подарунок під ялинкою. У ваших силах зробити майбутні свята самою справжньою казкою, до того ж для цього потрібні не такі вже великі зусилля.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас