Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Як зустріти Новий рік вдома з дітьми?

Грудень… Місяць, на який ми всі так довго чекаємо и якого насправді і трохи боїмося. Адже це нескінченний, часто малорезультативний пошук подарунків, підбір костюмів, складання новорічного меню і багато іншого. Такі клопоти вибивають з колії, а думка «як і де зустріти свято?» з раннього ранку і до пізнього вечора крутиться в голові навіть у самих зайнятих людей.

Незабаром Новий Рік! Готуймося! Новий рік 2010 - рік жовтого металевого Тигра

Стародавня бірманська легенда говорить, що одного разу Буйвіл переміг у сутичці Тигра й посміявся над ним. C тих пір Тигр не виносить Биків (і Корів), тому, проводжаючи 2009 рік, не можна хвалити його. Зате Новий 2010 рік потрібно зустрічати з повагою й надією - це Тигру до вподоби. Тигр завжди йде вперед, нехтує умовностями, ієрархією й консерватизмом розуму. Тигр - знак незвичайної дії, несподіваних ситуацій і виняткової долі. У кожному разі, рік жовтого металевого Тигра - це рік видатних особистостей і битви найсильніших людських амбіцій, рік досягнень і випробувань на міцність усього життя.

Новорічний стіл в рік Тигра

Шампанське, олів´є, мандарини - який же Новий рік без них! Але варто враховувати, що кожен рік за східним календарем проходить під знаком якоїсь тварини. І щоб весь наступний рік вдався, потрібно в новорічну ніч «задобрити» господаря року, пригостивши останнього його улюбленими ласощами.

Ідеї новорічних прикрас

Ці прикраси можна зробити разом з дітьми. Вони є гарним елементом оформлення як приміщення, так і самої новорічної ялинки. Їх можна дарувати, а виконання не вимагає великої майстерності.

День Народження - найкраще свято!

Якщо дитині 2-3 роки, вона ще навряд чи пам´ятає дату свого народження. Такого малюка треба готувати до свята: за тиждень-два розповісти йому про день народження, пояснити, хто такі гості, чому дарують подарунки, навіщо прибирають квартиру тощо .

Домашня сценка «Казка під Ялинку»: сценарій Нового року для дітей від 3 років

Наближається одне з найбільш улюблених нами свят, яке щорічно повертає нас у світ дитинства. А тепер, ставши батьками, ми відчайдушно поспішаємо поділитися цим святом з дітьми. Чи не тому так приємна передноворічна метушня з усіма її клопотами? Тим більше, коли в будинку є малюк, для якого це одна з перших свідомих зустрічей Нового року. Адже, як відомо, перші враження найяскравіші і вони в ранньому віці закладають основу сприйняття на все подальше життя. І так хочеться зробити їх радісними і щасливими... Що ж потрібно для цього?

Як влаштувати вогняне шоу і не обпіктися

Якщо ви твердо вирішили «запалити» зустріч Нового року і здивувати всіх сусідів справжнім салютом, саме час розпочати підготовку. Сумніваєтеся у своїх силах - довірте організацію вогненної феєрії професіоналам. Готові йти до кінця - ознайомтеся з вводною інструкцією на нашому порталі МамаТато і не соромтеся замордувати продавця-консультанта тисячею і одним запитанням про якість продукту і техніку безпеки.

Новорічна ялинка своїми руками - робимо прикраси з дітьми

Щоправда, ми розкажемо, як робити зовсім маленьку ялинку. Вона настільки проста, що з виготовленням впорається навіть малюк. Усі, чи майже всі матеріали є в кожному будинку.

Привітання з Новим Роком 2009

У році 2008 бажаю 12 місяців без хвороб, 53 тижні всього найкращого, 8760 годин успіху, 525600 хвилин кохання і 31536000 секунди приємних хвилин. З новим 2009 роком!

Авторське право на поздоровлення © Едуард: edborod@rambler.ru

Чарівне свято Новий Рік: святкові прикраси

Новорічні свята - чарівні. Свята віра в це існує в нас ще з дитинства. У переддень Нового року ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас