Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Інформація про стан пляжів на території України

В поточному оздоровчому сезоні має діяти всього 902 пляжі та рекреаційні зони у Автономній Республіці Крим, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Херсонській областях, м. Севастополі, які мають вихід на морське узбережжя, з них 847 морських (93,9 %) і 55 річкових, у тому числі і в м. Києві на р. Дніпро.

Які продукти допомагають здоровому внутрішньоутробному розвитку?

Американські вчені виявили, що здоровий розвиток плоду забезпечує холін, який міститься у яєчному жовтку, печінці, молоці, беконі, пшеничних зародках, а також у цвітній капусті. Ця найважливіша речовина допомагає клітинам рости і правильно працювати, а крім того, знижує ризик розвитку різноманітних захворювань печінки і допомагає уникнути проблем, пов´язаних із запам´ятовуванням інформації.

У Черкаському санаторії відкрили "соляну печеру" для дітей

Новий комплекс галотерапії (лікування сіллю) відкрили в обласному дитячому санаторії "Сосновий Бір" міста Черкаси.

Молодильні креми старять!

Практично всі косметичні засоби для збереження молодості шкіри тільки прискорюють процес старіння. До такого сенсаційного висновку дійшли російські вчені. Під час експерименту, проведеного вченими, було протестовано понад 500 омолоджуючих кремів.

95% вагітних жінок в Україні та Росії тестуються на ВІЛ

95% вагітних жінок в Україні та Росії тестуються на ВІЛ-інфекцію. Про це повідомив регіональний Директор Об`єднаної програми ООН із ВІЛ/СНІД (ЮНЕЙДС) для країн Європи та Центральної Азії Денис Брун.

Катання верхи допомагає при дитячому церебральному паралічі

Годувати коника бубликами, плести йому косички, гладити та водити за повідок - це не лише задоволення, але й ефективний метод лікування для людей фізично чи розумово неповносправних. Минулого четверга у піонерському парку відбувся перший груповий сеанс гіпотерапії для вихованців міського Центру соціально-психологічної адаптації «Дивосвіт».

Переможці конкурсу МамаТато та магазину «Знайка» визначені!

Переможці конкурса визначені! Перше місце з 915 голосами:

Рівненських фотоаматорів об´єднали діти та милосердя

Упродовж двох місяців спочатку в приміщенні Рівненського обласного академічного театру ляльок, а згодом — у кафе-кондитерській “Мелін”, діяла фотовиставка “Дитячі радощі”. Від багатьох інших фотоекспозицій вона відрізнялась двома особливостями — благодійною спрямованістю та складом авторів: більшість із них — аматори. А ще — тим, що герої всіх фотографій — діти.

У вагітних, які п´ють, народжуються безплідні сини

Експерти клініки при Університеті Орхуса (Данія) виявили, що жінки, що п`ють під час вагітності спиртне, можуть порушувати фертильність своїх майбутніх синів.

Увага — конкурс для батьків!

З радістю повідомляємо про почтаток нового конкурсу, який ми проводимо разом із партнером — мережею магазинів «Знайка». Про умови читайте далі »

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас