Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

В інтернеті з´явився сервіс, присвячений народженню красивих дітей

Американський сайт знайомств BeautifulPeople.com, який позиціонує себе як самий сексуальний у світі, презентував для своїх відвідувачів новий сервіс. Адміністрація сайту відкрила віртуальний банк сперми і яйцеклітин для батьків бажаючих народити і виростити привабливих дітлахів.

Українці бояться ГМО

Страхітливі публікації про надзвичайно шкідливі модифіковані організми, котрі підвищують стійкість до антибіотиків, провокують алергію і навіть невиліковні хвороби, жахають українців.

Задушевні розмови з батьком роблять дітей щасливішими

Британські вчені впевнені, що довірчі розмови з батьком роблять дітей щасливішими. У ході проведеного британцями дослідження з´ясувалося, що діти все менше спілкуються зі своїми татами на важливі теми, а це, у свою чергу, негативно позначається на їх подальшій долі.

Цілющий поцілунок мами

Група вчених під керівництвом доктора Тегга з дослідницького університету Отаго провели ряд досліджень, які доводять, що материнський поцілунок дає немовлятам довічний імунітет проти низки захворювань, наприклад, ангін і вушних інфекцій.

Дошкільна освіта стане обов’язковою?

Партія “За Україну!” виступає проти запровадження обов’язкової дошкільної освіти. Про це йдеться у заяві партії “За Україну!” за підписом лідера В’ячеслава Кириленка.

Реклама пива вбиває українських дітей - психологи

Громадські організації мають намір звернутися до Верховної Ради України з вимогою якнайшвидше розглянути законопроект № 1014-2 "Про внесення змін до Закону України "Про рекламу" (щодо обмеження реклами алкогольних напоїв і пива).

Чоловіча менопауза

Вчені вперше виявили ознаки "чоловічої менопаузи", викликані зниженням вироблення тестостерону у старіючих чоловіків.

Вагітність сприяє відновленню печінки

Цікаві дані щодо відновлення тканин печінки були отримані в спільній роботі ізраїльських і канадських вчених. Так у журналі Гени Dev.2010 24: 543-548 були опубліковані вражаючі результати їх досліджень на мишах.

У дівчаток статевий розвиток змістився в період початкової школи

Вчені звертають увагу на те, що все більше число дівчаток вступає в пубертатний період ще в початковій школі і тривожаться із приводу того, що у фізичному та емоційному здоров´ї сучасних підлітків спостерігаються серйозні ускладнення.

Нардепи знову пропонують ввести 11 років навчання

Нардепи пропонують встановити 11-річний термін навчання для здобуття повної загальної середньої освіти у загальноосвітніх навчальних закладах I-III ступенів. Відповідний законопроект сьогодні до Верховної ради внесли двоє комуністів – Адам Мартинюк та Катерина Самойлик, литвинівець Олег Зарубінський та регіонал Максим Луцький.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас