Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Надувне коло, що не врятує, і купальники-перебивачки — результати перевірки

Китайський купальний костюм з товарним знаком YOUERXI не можна прати, у ньому не треба борсатись у морській воді чи просто потіти. До того ж, він має надмірну кислотність. «Тобто, якщо дитина зайде у воду, цей купальник намокне і кислотні залишки будуть переходити на тіло дитини», — пояснюють в «Укрметртестстандарті»

У Києві відкрито фотовиставку «Побачити серцем»

Мета виставки – привернути увагу суспільства до проблеми сирітства в Україні та допомогти дітям здійснити свою заповітну мрію – знайти маму і тата.

У травні заміж підеш — намучишся

Древні вважали, що в усьому винна плеяда Майя, з якою Зевс зраджував дружину Геру. «Телегид» пригадав, хто з зірок шоу-бізнесу поєднувався шлюбом у п´ятому місяці, і переконався: предки мали рацію.

Що знають немовлята про норми харчування?

Американські педіатри провели дослідження, в ході якого вивчали дані про 1 250 дітей, мами яких регулярно заповнювали докладні анкети про годування своїх дітей. У ході аналізу отриманої інформації вчені з´ясували, що дітки, вигодувані грудьми, згодом, з´їдали всю запропоновану їжу без залишку в 27% випадків. А малюки, які перебували на штучному вигодовуванні - в 68% випадків. Серед діток, які знаходилися на комбінованому годуванні, і материнським молоком, і живильними сумішами, цей показник склав 54%.

Діти, чиї батьки працюють за кордоном, матимуть опікунів

Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" щодо подолання соціального сирітства в сім`ях громадян, які працюють за кордоном. За ухвалення відповідного рішення проголосували 357 народних депутатів з 402, зареєстрованих у сесійній залі.

Багатодітним сім´ям не даватимуть пільгові кредити на житло

Верховна Рада України відмовилася внести зміни до закону “Про охорону дитинства” стосовно пільгового кредитування багатодітних сімей з метою поліпшення їхніх житлових умов. “За” ухвалення даного законопроекту у першому читанні проголосували лише 162 народних депутати із 402, зареєстрованих в сесійній залі.

В Україні понад 100 тисяч дітей хворіють на ожиріння

Щороку лише в Україні дітей з проблемами ожиріння більшає на 20 тисяч. Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила епідемію ожиріння і діабету, адже ці дві біди тісно пов’язані.

Росіянкам збираються платити гроші за те, що вони виносять дитину і віддадуть її державі

Депутати російської Держдуми зареєстрували законопроект, згідно з яким пропонується виплачувати 100 тисяч рублів тим жінкам, які збираються робити аборт, в обмін на те, що вони все ж будуть народжувати. При цьому гроші будуть виплачені тільки після того, як дитина буде передана у піклування держави.

Інгредієнти дитячих ліків Johnson & Johnson заражені бактеріями

Управління з контролю за продуктами і ліками США (FDA) повідомляє, що інгредієнти, які входять до складу 40 видів дитячих ліків від застуди виробництва Johnson & Johnson, відкликаних з ринку на минулому тижні, були заражені бактеріями. При цьому в готовій продукції вміст бактерій не виявлено.

У Львові відбувся сімейний футбольний турнір «Мама, тато, я — футбольна сім´я»

Недавно у Львові школі №48 за підтримки Центру підтримки сім`ї при управлінні у справах сім`ї та молоді Львівської ОДА відбувся незвичний сімейний футбольний турнір «Мама, тато, я — футбольна сім´я» — з нагоди Всеукраїнського дня футболу. Про це повідомив в.о. директора Центру підтримки сім`ї при Управлінні у справах сім`ї та молоді Львівської ОДА Вячеслав Воровченко.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас