Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модні аксесуари весна-літо 2013

Модні аксесуари весна-літо 2013
 

Всі ми чудово знаємо, що навіть найпростіший, а часом і нудний наряд, здатні прикрасити аксесуари. Ми дуже рідко приділяємо увагу дрібним аксесуарам свого гардеробу. Варто змынити свою думку на їхню користь.


Аргумент на користь аксесуарів: вони роблять наш образ більш цілісним і гармонійним. Вони допомагають нам виглядати стильно, модно і красиво. Також вони здатні підкреслити нашу особливість і індивідуальність. Якщо ви раніше не звертали своєї уваги на аксесуари, то в цьому сезоні зробити це потрібно обов'язково!

Годинник. Якщо ви стежите за часом, тоді варто перетворити цю звичку в яскраву особливість за допомогою красивих годинників. В наш час вибір наручних годинників настільки великий, що в будь-якому магазині ви зможете вибрати відповідну модель: починаючи від спортивного стилю, закінчуючи дуже красивими і жіночними годинниками.

Зараз у моді годинники у стилі ретро, арт-деко, кежуал. Також затребуваними прийнято вважати спортивні та великі годинники геометричної форми. Стилісти радять робити акцент у годинах не тільки на формі і дизайні циферблату, а й на ремінці, його оригінальності. Варто відзначити, що ремінець годинника може чудово гармоніювати з ременем на одязі.

Окуляри. Це, насправді - це незамінний аксесуар літа. Вони захищають наші очі від шкідливого впливу ультрафіолету, і в той же час здатні чудово доповнити яскравий і жіночний образ. Особливо актуальними зараз прийнято вважати окуляри з яскравою оправою райдужних кольорів і затемненими стеклами.

Також попитом користуються «авіатори» і «крапельки». Вони все ще блищать на модних показах. Доповнити свій незвичайний або екстравагантний образ можна окулярами в стилі ретро або в стилі Мерлін Монро. А ось в окулярах круглої форми ви напевно будете виділятися з натовпу.

Ремінь. Цей аксесуар зараз найбільш популярний. Зараз у моді ремені різної форми і фактури: широкий, вузький, лаковий, шкіряний. Він може бути як простим, так і зі стазами, шипами, різним декором у різних варіаціях.

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Речі, які повинні бути в кожній жіночій сумочці

Як кажуть, в жіночій сумочці можна знайти все, що завгодно. Ми носимо з собою величезну кількість потрібних і непотрібних речей. Але непотрібні все одно не викладаємо - раптом знадобиться! Наші поради допоможуть вам навести порядок у своїй сумочці і укомплектувати її всім необхідним, при цьому, у вашій сумочці будуть лежати речі, які дійсно можуть знадобитися. Отже, які речі повинні бути в кожній жіночій сумочці?

Модні неонові сукні

У що так хочеться одягнутися влітку? У щось легке, невагоме, красиве, і, безсумнівно, яскраве! По-справжньому красивим і привабливим ваш образ зроблять яскраві кольори: червоний, жовтий, помаранчевий, індиго, яскраво-рожевий.

Взуттєві тренди цього літа

Це літо багате всілякими трендами не тільки в одязі, а й у взутті. Достатньо лише прочитати кілька статей або погортати журнали про моду. Взуття говорить про характер людини, її прагнення до краси і комфорту. Також дивлячись на взуття, можна сказати про смаки його власника і місткість його гаманця.

Шаховий принт - тренд літнього сезону 2013

Якщо ви цікавитеся новинками моди і прагнете виглядати завжди модно і стильно, вас напевно зацікавить наша стаття. Гарячим трендом цього сезону є шахова клітка. Більшість колекцій Louis Vuitton складається з тканин із шаховим принтом.