Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунки на Новий Рік: що подарувати дівчині?

Подарунки на Новий Рік: що подарувати дівчині?
 

Щоб вразити дівчину новорічним подарунком, найчастіше не потрібно дарувати дорогий телефон, дорогоцінні прикраси або ексклюзивні туфлі. Основна маса дівчат буде рада і більш простому подарунку, вибраному з душею і ніжними почуттями.


Але й отримавши простий сувенір або банальну статуетку, ви навряд чи побачите бурю радості у неї на обличчі. Тому про новорічний подарунок варто подумати заздалегідь. Так що ж краще подарувати коханій дівчині в новорічну ніч? Давайте розглянемо декілька варіантів.

1. Великий плюшевий ведмідь. Як казала одна моя подруга: «У кожної поважаючої себе дівчини повинен бути великий плюшевий ведмідь!». Дівчата обожнюють м'які іграшки, так що, ви не прогадаєте, подарувавши їй плюшевого друга.

2. Парфуми. Що може бути романтичніше, ніж аромат в подарунок, який хлопець підбирав спеціально для тебе і з думкою про тебе? Якщо ви не знаєте смаків дівчини в парфумерії, тоді краще вибирати ненав'язливі квіткові або цитрусові аромати – вони подобаються практично всім.

3 Сертифікат. Цей подарунок буде до речі, якщо ви не можете конкретно визначиться з подарунком, але хоча б приблизно знаєте, яка область захоплень у вашої пасії. Так, можна подарувати сертифікат на відпочинок, на покупку в магазині косметики або на спа-процедури в салоні краси, а от як саме вона захоче відпочити або що прикупити, зможе вирішити сама.

4. Солодощі. Це просто безпрограшний варіант. Всі дівчата люблять солодощі. Можливо, це так в силу того, що не далеко ще відійшли від дитинства або просто тому, що це смачно. У будь-якому випадку кожна дівчина зрадіє корзинці киндер-сюпризів або різнокольоровим цукерочкам!

5. Прикраси та аксесуари. Дарувати дорогі прикраси у новорічну ніч на початковій стадії відносин точно не варто – цим ви ризикуєте поставити дівчину в незручне становище. Краще подарувати прості срібні аксесуари, які вдало підкреслять стиль і індивідуальність вашої пасії. Такий подарунок обрадує кожну даму в будь-якому віці.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Ідеї бюджетних новорічних подарунків

Витратити всю свою зарплату і новорічну премію виключно на подарунки близьким, колегам і друзям безумовно не входило у ваші плани, проте ціни в супермаркетах і на ринках іноді просто вражають. Як не розоритися на новорічних подарунках і привітати всіх?

Що подарувати на рік Вогняного Півня? Сувеніри зі значенням

2017 рік обіцяє бути насиченим та емоційним, сповненим новизни і переламних моментів, адже покровителем його, за східним календарем, стане Півень – символ оновлення. Зміни, як зазначають астрологи, чекають усіх нас. А наполегливі, активні люди, які цілеспрямовано йдуть до своєї мети, долаючи труднощі, будуть винагороджені особливо в 2017.

Що подарувати дитині до Дня святого Миколая? (частина 2)

Дошкільнята

Чим старша дитина – тим більше розширюється спектр її захоплень, уподобань, відкриваються нові таланти, формується своя система цінностей, а відповідно – з’являються нові ідеї для подарунків. Дітям після трьох років стають особливо цікавими різноманітні конструктори, мозаїки, головоломки.

Найкращі подарунки на Новий Рік своїми руками


Вам здається, що до Нового Року ще так багато часу, і зараз ще так рано думати про подарунки рідним і близьким? Не секрет, що найкращі подарунки – це речі зроблені своїми руками, а на те, щоб виготовити всім коханим і рідним дійсно щось вартісне, вам знадобиться принаймні пара місяців. Тому зараз пропонуємо вам задуматися про те, чим би ви хотіли порадувати своїх близьких в цьому році, ну а ідеї ми вам підкажемо.