Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зробити планшетний комп´ютер більш безпечним для дитини

Як зробити планшетний комп´ютер більш безпечним для дитини
 

В ідеальному світі наші дітки не гралися б з планшетами, а гуляли б на вулиці, граючи в активні ігри з іншими дітьми. Але ми живемо у час великого технологічного прогресу, коли діти спілкуються з цифровою технікою на «ти», розуміючи і цікавлячись нею ще сильніше за дорослих. Планшетні комп'ютери зараз є, мабуть, найцікавішою іграшкою для дитини дошкільного та шкільного віку. І якщо у вас вдома є такий, то повністю захистити дитину від нього не вдасться. Але ви можете зробити цей цифровий пристрій більш безпечним для малюка, і ми допоможемо вам у цьому.

Як зробити планшет безпечним для дитини

1. Встановіть пароль. Якщо ви не хочете, щоб діти мали доступ до планшета без вашого відома або коли вас немає поруч, пароль – найпростіше і найнадійніше рішення. Таким чином, дитина не зможе включити планшет, не запитавши у вас дозволу. Або ж ви можете завести кілька облікових записів, як на домашньому ПК, і створити профіль для дитини, а решту профілів закрити паролем.

2. Використовуйте обмеження. В налаштуваннях будь-якого планшетного комп'ютера ви знайдете обмеження, які убезпечать дитину від певних небажаних додатків. Ввівши певний код, ви зможете заборонити роботу з даними додатками, а коли дитина пограє з планшетом, знову відкрити до них доступ.

3. Захистіть паролем свій сервіс додатків (Google Play Market, Apple App Store і т.д.). Налаштуйте свій акаунт на даному сервісі так, щоб перед покупкою кожного додатка вам потрібно було вводити пароль. В іншому випадку малюк може встановити не тільки небажані для його віку додатки, але і просто витратити чимало коштів на покупку самих різних додатків, які постійно рекламуються або встановлюються автоматично.

4. Використовуйте обмеження за віком. Будь-то музика, фільми, програми або ігри, встановіть на планшеті обмеження відповідно до віку дитини. Так ви зможете бути впевнені в тому, що ваш малюк буде захищений від небажаного контенту, який зараз є найважливішою проблемою у використанні дітками Всесвітньої Павутини.

5. Придбайте захисний чохол для планшета. Дітки, особливо коли вони чимось дуже сильно захоплені, не так надійно утримують в руках предмети. Тому вам варто обзавестися захисним чохлом для свого планшета, який убереже його від падінь, ударів і інших неприємностей, а також захисною плівкою на екран, щоб уберегти його від подряпин.

А взагалі, постарайтеся протриматися якомога довше, не даючи дитині грати на планшеті. А коли все ж зважитеся познайомити малюка з цим пристроєм, якомога ретельніше подбайте про його безпечність.

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Як правильно облаштувати дитячу спальню?

Цим питанням задаються всі майбутні батьки в очікуванні маленького дива. Дитяча – це не просто місце, де малюк спатиме, це місце, де малюк буде проводити основну масу свого часу, саме тому дитяча спальня повинна бути максимально комфортна для нього.

Денний сон малюка: втоміть дитину перш, ніж вона вимотає вас

Не буває матусь з маленькими дітьми, які не хотіли б відпочити під час денного сну малюка. З наближенням післяобіднього часу мама починає мріяти про те, щоб теж подрімати, почитати улюблений журнал або поспілкуватися з подругою, не відволікаючись постійно на дитину.

Яким має бути дитячий одяг на літо

Більшу частину свого часу влітку діти проводять на відкритому повітрі: у дворі, на річці, на вулиці з дітворою, на морському березі. Діти люблять грати в різні ігри та багато рухаються. Вони і так довго чекали тієї пори, коли можна буде погрітися під довгоочікуваним сонечком, зустріти старих друзів і побігати разом з ними.

Як займатися влітку з дітьми раннього віку (0-3 років)

Літо - чудова пора року. Все цвіте, плодоносить, повно свіжих фруктів і овочів. Літо - це довгоочікуваний відпочинок на березі моря, річки, життєрадісний і щасливий малюк поруч! Ну що ще потрібно для щастя?