Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Гардероб майбутньої мами: як вибирати одяг під час вагітності

Гардероб майбутньої мами: як вибирати одяг під час вагітності
 

У минулій статті ми говорили про необхідність оновити свій гардероб під час вагітності. Кожна майбутня мама повинна піклуватися про комфорт для себе і малюка, саме тому з'являється необхідність замінити деякі речі – деякі через розмір, а деякі через матеріал, з якого вони зшиті. Поговоривши раніше про те, який саме одяг варто придбати під час вагітності, сьогодні ми хочемо дати вам кілька практичних порад, як правильно вибирати одяг майбутній мамі.

Основні поради щодо вибору одягу для вагітних

Вибираючи одяг, який ви будете носити під час вагітності, ви повинні орієнтуватися на теперішню і майбутню надбавку у вазі. Купуйте речі, в яких ви можете вільно дихати й рухатися.

Одяг не повинен бути тісним або занадто обтягуючим – це перше і найголовніше правило покупки одягу для майбутніх мам.

Обов'язково приміряйте одяг перед покупкою, вам повинно бути в ньому зручно і комфортно.

Одяг для кожного з триместрів вагітності

• На першому триместрі ви можете продовжувати носити свою звичайний одяг. Подалі заховати в шафу варто тільки ті речі, в яких ви стали почувати себе некомфортно.

• Під час другого триместру вам варто злегка оновити гардероб, доповнивши його одягом більшого розміру або одягом для вагітних, про який ішла мова в минулій статті.

• Протягом третього триместру ви будете продовжувати носити великий одяг і речі для майбутніх мам – вони повинні бути зшиті з м'яких матеріалів, не сковувати ваші рухи і дихання.

Якщо ви хочете не тільки відчувати себе комфортно під час вагітності, а й виглядати стильно, намагайтеся вибирати речі з високоякісних натуральних матеріалів, які будуть неймовірно приємними до тіла і ідеально сядуть по фігурі, красиво підкреслюючи ваші «округлості». Якщо ви хочете виглядати хоч трохи стрункішою, віддайте перевагу однотонному одягу темних кольорів.

Автор: Сальнікова Анна

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас