Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Я вагітна, а грошей немає

Я вагітна, а грошей немає

Нестача грошей - це не привід, щоб шукати шляхи переривання вагітності або відмовлятися від уже народженого малюка.

На перший погляд може здатися, що «плюсів» в тому, що дівчина вагітна, а ні грошей, ні перспектив не передбачається, немає взагалі. Звичайно, злидні ще нікого не зробили щасливішими, але засмучуватися з приводу того, що тимчасово немає грошей, не варто. Фінансові проблеми – це явище тимчасове, тому вирішувати долю майбутнього малюка, посилаючись на стан сімейного бюджету, як мінімум, нерозумно. Ще один «плюс» на користь того, щоб народити дитину, коли на роботі «смутні часи» або дівчина щойно закінчила університет – це те, що з появою дитини неодмінно з'явиться бажання розвиватися, шукати «де глибше», щоб повністю забезпечити малюка.

Я вагітна, а грошей немає – що робити?

Часто і густо можна чути фразу від жінок різного віку: «Я вагітна, грошей немає». Але це не привід, щоб шукати шляхи переривання вагітності або відмовлятися від уже народженого малюка. В даному випадку потрібно сказати собі: «Я зможу подолати всі труднощі і стану забезпеченою і успішною матусею». Тим більше, що на перших порах багато грошей не знадобиться, тому що:
  • Функціонують відділи соцзахисту, які виплачують різні грошові допомоги на дітей. Цих грошей достатньо для того, щоб придбати необхідний мінімум для свого малюка;

  • Є сайти, на яких мами безкоштовно віддають речі своїх старших діток. У більшості випадків цi речi у відмінному стані, тому що дітки до рочку швидко виростають з одягу, тому він не встигає зношуватися;

  • Молочна кухня надає спеціальне харчування для новонароджених, яке завжди свіже і збагачене усіма необхідними малюкові вітамінами.
А що ще потрібно дитинцi першого року життя: бути тепло одягненою і нагодованою. А коли дитинка підросте, то можна брати якусь надомну роботу. На сьогоднішній день в інтернеті можна знайти роботу під будь-яку спеціальність.

Загалом, коли ви чуєте від подруги: «Я вагітна, а грошей немає», то потрібно постаратися привести якомога більше аргументів на користь того, що це не проблема, гроші будуть з'являтися по мірi необхідності, а дитина – це саме більше щастя, це майбутнє кожної окремої сім'ї.

Можна навести безліч прикладів того, що і молоді пари, і самотні мами народжували дітей, не маючи за душею ні гроша, але потім ставали багатими і успішними людьми. А все тому, що у них з'являлася мета в житті, заради якої вони йшли напролом, досягаючи все нових і нових вершин. I це не поодинокі приклади, а таке трапляється на кожному кроцi.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Сім´я в очікуванні дитини: ставлення чоловіка до вагітності

Звістку про вагітність різні родини сприймають зовсім по-різному. Одні пари плачуть від щастя, інші завмирають від несподіванки, треті беруть «тайм-аут» для обмірковування цієї новини. Поступово всі звикаются з цією новиною, з однією лише різницею - через 9 місяців у Вас з´явиться новий член родини.

Календар вагітності: дев'ятий тиждень вагітності

Ембріон

Багато чого цікавого зараз відбувається з твоєю дитиною. У людського тіла є багато симетричних органів і розвиваються вони одночасно. Виходить така красива симетрія. Кожна клітиночка точно знає, де вона має знаходитися, якою має вирости, що має робити. Хоча їй про це ніхто не каже - нервова система ще недостатньо розвинена для цього.

Я вагітна… Я вагітна? Я вагітна!

Перше та головне, що ви маєте дізнатися після того, як дізналися, що вагітні.

Стать майбутньої дитини

Принцип, за яким формується та чи інша стать вашої дитини. Як запрограмувати стать дитини - найпоширеніші гіпотези та способи.