Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сексуальні експерименти: як втримати чоловіка під час вагітності?

Секс під час вагітності

Вагітність - один з найцікавіших періодів в житті жінки. Але чи є це приводом відмовлятися від сексу? Особливо тоді, коли ваш благовірний практично перестає вами цікавитися, явно засмучений тим, що очікування малюка таким чином позначилося на вашій фігурі. Ще трохи, і він почне обертатися услід будь-якій гарненькій дівчині. Вам це треба?!

У якійсь мірі він радий, що все це - токсикоз, животик, що округляється, підвищена дратівливість, примхливість - сталося не з ним. Але деякі з чоловіків, навіть радіючи майбутньому малюкові, зовсім не збираються відмовлятися від своїх звичок. Зокрема, від щоденного сексу. І якщо жінка, нехай і вагітна, почне відмовляти йому в близькості, то у нього з´являються схожі симптоми: він нервово реагує на найменші зауваження, схильний до необгрунтованих до спалахів гніву, частіше, ніж зазвичай тягнеться до келиха пива або до чарки горілки, а то й зовсім надовго зникає з дому.

Як утримати чоловіка? До якого терміну можна займатися сексом без наслідків для малюка? Яке інтимне блюдо приготувати благовірному, щоб він знову, як якийсь час назад, втратив голову в очікуванні зустрічей з вами?

Почнемо з головного: вагітність - це найщасливіший період в житті будь-якої пари. Саме в цей час ні у чоловіка, ні у жінки не болить голова про те, яким способом краще «захищатися». Тобто ви цілком можете відмовитися від захищеного сексу, що найчастіше підсилює відчуття.

Другий момент - це найкращий час для сексуальних експериментів, для способів і поз, на які у вас до цього моменту були певні табу. Не бійтеся дозволити чоловікові трішки більше, ніж раніше. Врешті-решт, є чималий загін чоловіків-кульбаб, яких як вітром здуває відразу після того, як ви оголосили про свою вагітність. І те, що ваш лицар поряд і не збирається нікуди змиватися – чим не привід пригостити його «шматочком цукру»?

Що повинні знати жінки перед тим, як приступати до найголовнішого, зважаючи на свій стан? По-перше, те, що в певні стадії вагітності потрібно діяти з підвищеною обережністю. Наприклад, в перші три тижні після зачаття і три останніх тижні до пологів. Але й то, в основному, це стосується тих жінок, які мають проблеми з виношуванням дитини, у кого був викидень або передчасні пологи. Іншим, особливо з першою вагітністю, над цим навряд чи варто морочитися, особливо на початку вагітності. Втім, для деяких дівчат це і неактуально - вони самі дізнаються, що потрапили в «цікаве положення» набагато пізніше трьох-чотирьох тижнів.

Раніше медики радили уникати інтимної близькості в перші три та останні три місяці. Насправді, цілком достатньо і одного-двох тижнів до пологів. Справа в тому, що в чоловічому насінні містяться речовини, здатні спровокувати перейми. Тому є два варіанти: або використовувати не зовсім традиційні види сексу, або згадати про доброго старого друга жінок - виріб № 2.

По-друге, краще відмовитися на деякий час від оральних ласк з боку чоловіка. Справа в тому, що у нього на губах можуть перебувати практично непомітні ознаки герпесу, що розвивається, і вам цього щастя явно не треба. Це гостре вірусне захворювання може навіть убити дитину в лоні матері або стати причиною внутрішньоутробної інфекції.

По-третє, використовуйте всі плюси становища, що склалося. Наприклад, той фактор, що ваші груди за кілька тижнів до пологів збільшуються на один-два розміри без всякої пластичної операції. Правда, поясніть своєму чоловіку, що з ними треба бути гранично обережним ...

І, нарешті, вибираючи положення для інтимного спілкування, стежте за тим, щоб проникнення не було занадто глибоким, по саме не можу. Хоча майбутній дитині це навряд чи зашкодить - вона захищена достатньо надійно, - але чоловік може забутися і завдати вам болі.

Кілька порад і для чоловіків. По-перше, потрібно знати, що в цей час збільшується потреба жінки в тактильних контактах: легких ласках, доторканні, обіймах, масажі. Організм вашої подруги переповнений жіночими гормонами, що підсилює збудження. Тобто у неї більше шансів (у разі повної розкутості) на повноцінний оргазм. Він практично не є причиною запуску механізму родової діяльності, але досить благотворно діє на малюка, який дуже реагує на емоційний стан матусі.

По-друге, при занятті любов´ю уникайте тих поз, які приведуть до тиску на живіт вагітної жінки. Ви здатні втратити контроль над собою, і це може призвести до небажаних наслідків. Це не привід відмовлятися навіть від місіонерської пози, але важливо все проводити на витягнутих руках.

По-третє, надайте жінці можливість визначати частоту і кількість любовних «битв». У цей період її легше «завести», так що навіть якщо вас на самому початку зустрічає легкий опір - його завжди нескладно подолати підвищеною ніжністю і турботою.

І, нарешті, постарайтеся проводити більше часу зі своєю жінкою: гасіть страхи, що зароджуються, розвіюйте тривоги, більше «вигулюйте» її на свіжому повітрі. Упевнений, що за таке ставлення до неї вас чекає найбажаніша нагорода - будь-яка дочка Єви знає, що для вас є найбажанішим підтвердженням любові.

У чоловіка може бути тільки одна кохана! У особин чоловічої статі число жінок практично не піддається обмеженню. Їх може бути і десять, і двадцять, і кілька сотень за все життя. А ось дитина набагато більш рідкісне явище. І потрібно вміти скористатися моментом. Адже як співається у пісні: «Не повторюється таке ніколи» ...

За матеріалами mamochka.kz

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

«Вагітність» чоловіка

Вагітною жінка одна не буває, якщо вона живе з близькою людиною. Зазвичай завжди «вагітні» обидва партнери. Як це може бути? Усім відомо, що в людей, що живуть разом, які близькі одне одному, навіть думки сходяться, вони стають схожими ззовні, повторюються симптоми хвороби в обох, якщо хворіє один (не про інфекційні хвороби).

Які обстеження мають проходити вагітні жінки у лікарні?

Уже під час першого вашого візиту до жіночої консультації гінеколог випише вам купу направлень на різноманітні обстеження і аналізи для вагітних. І хоча кожне з них має свою конкретну ціль, усі вони спрямовані на те, щоб надати вам і вашій дитині найкраще піклування під час вагітності.

Секс під час вагітності: найкращі пози

Упродовж століть про секс під час вагітності не прийнято було говорити. Для наших прародителів, мало інформованих лікарями і знахарями, секс «в положенні» був чимось негігієнічним, заразливим. Якби вони придивилися до цього питання уважніше, вони б зіткнулися з абсолютно іншою картиною: сьогодні живіт вагітної жінки еротичний, вагітні зірки знімаються голими для модних журналів, а медики рахують статевий акт під час вагітності таким же або навіть здоровішим заняттям, ніж в «звичайному» стані.

Секс під час вагітності

Чи можна під час вагітності займатися сексом? Ознайомтеся з усіма "за" та "проти" та вирішіть це питання для себе один раз і назавжди.