Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї поробок з дітьми на Великдень: великодні яйця-кактуси

Ідеї поробок з дітьми на Великдень: великодні яйця-кактуси
 

А як на рахунок літнього настрою на Великдень? Ці милі кактуси з крашанок стануть справжньою окрасою вашого будинку і святкового столу. А для їх виготовлення вам знадобляться лише звичайні зварені круто яйця, зелений барвник і тонкий чорний маркер, плюс кольоровий папір для квіточки. Відмінна ідея для пасхальної творчості з дітьми! Приступимо?

Кактуси з крашанок

Що знадобиться:

- зварені круто яйця;
- зелений барвник для яєць;
- тонкий чорний маркер;
- жовтий або рожевпй кольоровий папір;
- клей для поробок;
- міні-горщики і декоративні камінчики (за бажанням).

Кактуси з крашанок

Пофарбуйте зварені круто яйця в зелений колір, можна в різні відтінки – темніші і світліші. Дайте їм повністю висохнути. За допомогою тонкого чорного маркера намалюйте голочки – їх можна зобразити у вигляді рисок, галочок або хрестиків. І якщо ваші голочки не зовсім рівні або розташовані нерівномірно, не переживайте, адже так кактус виглядатиме ще природніше.

Рожевий або жовтий кольоровий папір наріжте на невеликі квадратики. Зімніть квадратик і приклейте до гострої верхівки яйця за допомогою клею для поробок або ПВА.

Дуже прикольно виглядатимуть ці великодні кактуси в маленьких горщиках. Насипте в них декоративних камінчиків і зверху покладіть крашанку-кактус.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Поробки з дітьми на Великдень – яскраві і сонячні крашанки-ананаси!

Хоч Великдень ніяк не асоціюється у нас з ананасами, але чому б і ні? Тільки уявіть, як яскраво і сонячно виглядатимуть такі великодні яйця на вашому столі! А ще така ідея великодніх поробок вже точно сподобається вашій дітворі. Тому пропонуємо вам в цьому році зробити на Великдень щось дійсно оригінальне – перетворити з дітлахами звичні крашанки в маленькі милі ананасики!

Великодня забава для дітей: фарбуємо яйця... збитими вершками!

Ви могли бачити в мережі досить неординарний спосіб фарбування яєць – за допомогою пінки для гоління. Це цікаво і весело, але так як шкаралупа дуже пориста, яйця після такого декору їсти, звичайно ж, не можна. Ми пропонуємо вам і вашим діткам повеселитися, декоруючи яйця на Великдень тим самим способом, але за допомогою збитих вершків – безпечних і смачних. Впевнені, малечі сподобається така цікава і, головне, смачненька великодня творчість.