Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідея декору на Великдень: повітряні кульки з великодніми кроликами

Ідея декору на Великдень: повітряні кульки з великодніми кроликами
 

Всі ми обожнюємо повітряні кульки і знаємо, що вони – завжди вдале доповнення до будь-якого свята! А як на рахунок Великодня? Мабуть, тут ми часто забуваємо про них. Насправді ж, приклавши лише трохи зусиль і провівши цікаво час з дітлахами за спільною творчістю, ви можете перетворити звичайні кульки на справжній великодній декор.

Декор на Великдень з дітьми: повітряні кульки з великодніми кроликами

Вам знадобиться:

- повітряні кулі, наповнені гелієм;
- роздрукований або намальований шаблон кролика;
- тонкий папір для поробок;
- ножиці;
- клей;
- пензлик;
- ватяні кульки.
повітряні кульки з великодніми кроликами
Перенесіть контури кроликів на папір для поробок за допомогою заготовленого шаблону. Для цього тонкий папір можна покласти зверху на шаблон і просто обвести (адже він прозорий). Виріжте фігурки великодніх кроликів.

За допомогою клею на кульки, наповнені гелієм, приклейте кроликів, вирізаних з тонкого паперу. Ватяні кульки розріжте на дві половинки, і кожну з них приклеюйте кролику в якості хвостика.

Виготовте стільки кульок з великодніми кроликами, скільки вам хочеться, і насолоджуйтеся справжнім святом в вашому домі!

Ідею взято з сайту balloontime.com

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Ідеї поробок з дітьми на Великдень: фламінго і лебідь з крашанок

Незважаючи на те, що до Великодня залишилося трохи більше місяця, ми пропонуємо вам з малюками зайнятися великодніми поробками прямо зараз! По-перше, це цікаве розвиваюче дозвілля. По-друге, така творчість подарує святковий настрій і змусить дітвору чекати Великодня ще сильніше. По-третє, ці милі великодні поробки допоможуть прикрасити будинок до свята. Так що, вперед! І сьогодні ми почнемо з виготовлення красивих лебедів і фламінго з крашанок.

Поробки з дітьми на Великдень – яскраві і сонячні крашанки-ананаси!

Хоч Великдень ніяк не асоціюється у нас з ананасами, але чому б і ні? Тільки уявіть, як яскраво і сонячно виглядатимуть такі великодні яйця на вашому столі! А ще така ідея великодніх поробок вже точно сподобається вашій дітворі. Тому пропонуємо вам в цьому році зробити на Великдень щось дійсно оригінальне – перетворити з дітлахами звичні крашанки в маленькі милі ананасики!

Великодня забава для дітей: фарбуємо яйця... збитими вершками!

Ви могли бачити в мережі досить неординарний спосіб фарбування яєць – за допомогою пінки для гоління. Це цікаво і весело, але так як шкаралупа дуже пориста, яйця після такого декору їсти, звичайно ж, не можна. Ми пропонуємо вам і вашим діткам повеселитися, декоруючи яйця на Великдень тим самим способом, але за допомогою збитих вершків – безпечних і смачних. Впевнені, малечі сподобається така цікава і, головне, смачненька великодня творчість.

Красиві поробки на Великдень разом з дітьми

Великдень – одне з найсвітліших свят, на яке і дорослі, і діти завжди чекають з нетерпінням. Це час не лише духовного очищення, а й оновлення природи. До цього свята кожна господиня намагається привести будинок в порядок і, звичайно ж, хочеться чогось нового і свіжого привнести і свій домашній інтер'єр.