Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Гардероб для вагітності: відповіді на найчастіші запитання майбутніх мам

Гардероб для вагітності: відповіді на найчастіші запитання майбутніх мам
 

Перед будь-якою майбутньою мамою рано чи пізно постає питання про те, чи купувати одяг для вагітності. У той час як вартує він часто недешево, деякі з цих речей стануть справжнім маст-хевом і відпрацюють свої гроші за час вагітності. Особливо враховуючи, що більшість такого одягу «росте» разом з майбутньою мамою.

Чому варто купити одяг для вагітності?

Тому що такий одяг створюється для майбутніх мам і з думкою про них. Речі для вагітних сконструйовані так, щоб не заважати руху, тягнутися, змінюватися разом з майбутньою мамою і все ще при цьому виглядати добре. Цей одяг добре сидить, прекрасно відчувається і дає можливість чудово виглядати навіть з новою фігурою.

Коли купувати одяг для вагітних?

На ранніх тижнях вагітності почніть носити бандаж, щоб подарувати максимум комфорту тілу, яке починає змінюватися. А коли ваші звичайні штани стануть занадто тісними, зазвичай до кінця першого триместру, переходьте на одяг для вагітних. Також ви можете помітити, що ваші груди збільшуються, і ще швидше, ніж животик. Подбайте про них, і не затягуйте з покупкою спеціального бюстгальтера – він не буде передавлює і забезпечить необхідну підтримку. До того ж, багато таких ліфів послужать і після вагітності, коли ви будете годувати малюка.

Якого розміру речі для вагітності купувати? Якого розміру одяг буде потрібен через 3 місяці?

Приміряючи або замовляючи через Інтернет одяг для вагітності, вибирайте свій звичайний розмір, який був у вас до вагітності. Він підійде вам, незалежно від того, на якому терміні ви зараз. Наприклад, якщо ви носили розмір S до вагітності, купуйте одяг для майбутніх мам в розмірі S. А можливості для росту грудей, живота і стегон в ньому будуть передбачені.

У мене обмежений бюджет: що з одягу для вагітних мені дійсно необхідно?

Є 5 маст-хев речей в гардеробі кожної майбутньої мами: пара легінсів, футболка, сукня для вагітних, бюстгальтер для вагітних, джинси для вагітних. Кожна з цих речей буде рости разом з животиком і підходити вам на кожному етапі вагітності, а також після неї.

Як вибрати джинси для вагітності?

Сучасні джинси для майбутніх мам і модні, і дуже зручні. Ви зможете вибрати такі штани в улюбленому фасоні і виглядати в них по-справжньому стильно. Ви знаєте, які моделі вам підходять – серед них і вибирайте, при цьому за розміром рівняйтеся на свій розмір до вагітності.

Який бюстгальтер підійде для вагітності?

Вам потрібен буде спеціальний бюстгальтер для вагітності, який ростиме разом з вашими грудьми і буде функціональним під час грудного вигодовування. Білизна для вагітності має бути виконана з комфортного, стрейчевого, дихаючого матеріалу, і бажано – бути безшовною. У сучасних магазинах ви зможете вибрати ліф для вагітності практично будь-якого фасону: для сну, спорту, традиційний або максимально закритий.

Які речі мені будуть потрібні для пологового будинку?

До і після пологів вам потрібен буде максимальний комфорт, тому ми рекомендуємо витратитися на хороший домашній костюм для грудного вигодовування. Також вам знадобиться зручний бюстгальтер для сну, халатик і легінси (щоб в халаті ви не виглядали занадто неприкрито). Нековзні тапочки також важливі, разом із шкарпетками, в яких вам буде комфортно в цю конкретну пору року. І, звичайно ж, зручна дихаюча білизна. А ще не забувайте, що в чомусь вам доведеться їхати з пологового будинку додому – на цей випадок також зберіть речі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас