Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідея декору на Великдень – крашанки з повітряних кульок

Ідея декору на Великдень – крашанки з повітряних кульок
 

Хто сказав, що крашанки на Великдень обов'язково повинні бути з яєць? А як на рахунок повітряних кульок? Адже їх обожнюють всі! Крім того, якщо звичайну надувну кульку перевернути, вона за формою буде дуже навіть нагадувати яйце. Тож вперед – запасайтеся з малечею повітряними кульками і прикрашайте ними свій будинок до Великодня.

Яскравий декор до Великодня: повітряні кульки у вигляді великодніх яєць

Що знадобиться:

- кульки, надуті гелієм або повітрям;

- кілька однотонних латексних кульок – стільки, скільки ви хочете;

- акрилові фарби (можна спробувати і інші фарби для поробок);

- пензлики для всіх учасників творчості;

- стрічка, мотузка або нитки;

- прозорий скотч.

Переверніть кульки догори ногами, щоб вони нагадували за формою крашанки. Зав'язки на хвостиках обріжте покоротше (якщо кульки гелеві), щоб вони були не такими помітними. За допомогою фарб розфарбуйте кульки в стилі великодніх крашанок – можна вибрати один колір або створити різнобарвний орнамент. Наносіть фарбу досить густим шаром, щоб колір був рівномірним, та все ж таки не дуже щільним. Дайте кулькам повністю висохнути.

Якщо ваші кульки наповнені повітрям, підвісьте їх за хвостики за допомогою стрічки, мотузки або ниток до стелі. Якщо ж ви вибрали гелеві кульки, за допомогою прозорого скотчу прикріпіть до їх округлої частини (яка зараз внизу) стрічки або мотузки, щоб закріпити кульки нижче стелі.

Порада: Не намагайтеся відклеїти скотч, коли він вже прилип, інакше кулька може лопнути.

Якщо це буде доросла вечірка, подумайте про те, щоб вибрати фарби з ефектом металік – такі кульки виглядатимуть дуже елегантно.

Веселого вам Великодня!

Ідею взято з сайту balloontime.com

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Великодні поробки з дітьми: милі тваринки з крашанок

До свята Великодня – менше місяця. Звичайно, поки що фарбувати яйця ніхто не збирається. Проте як на рахунок того, щоб вже почати працювати з малечею над великоднім декором? Наприклад, цих милих звіряток ви можете зробити як з варених яєць (з яких потім напевно придумаєте, що приготувати), так і зі спустошеної яєчної шкаралупи (щоб зберегти поробки довше).

Ідеї поробок з дітьми на Великдень: фламінго і лебідь з крашанок

Незважаючи на те, що до Великодня залишилося трохи більше місяця, ми пропонуємо вам з малюками зайнятися великодніми поробками прямо зараз! По-перше, це цікаве розвиваюче дозвілля. По-друге, така творчість подарує святковий настрій і змусить дітвору чекати Великодня ще сильніше. По-третє, ці милі великодні поробки допоможуть прикрасити будинок до свята. Так що, вперед! І сьогодні ми почнемо з виготовлення красивих лебедів і фламінго з крашанок.

Красиві поробки на Великдень разом з дітьми

Великдень – одне з найсвітліших свят, на яке і дорослі, і діти завжди чекають з нетерпінням. Це час не лише духовного очищення, а й оновлення природи. До цього свята кожна господиня намагається привести будинок в порядок і, звичайно ж, хочеться чогось нового і свіжого привнести і свій домашній інтер'єр.

Подарунки на Великдень руками дитини або великодні поробки з дітьми

На жаль, у нас не прийнято робити на Великдень подаруночки. Ми носимо з будинку в будинок великодні кекси і яйця, але чому б не порадувати рідних і близьких чимось особливим? Мова йде не про дорогі покупні подарунки, а про прості і милі дрібнички, які подарують море гарного настрою одержувачу. А якщо такий подарунок хоча б частково буде зроблений руками дитини, щастю одержувачів не буде меж! Отже, які ж подарунки можна виготовити з дітьми на Великдень?