Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Пропозиція руки і серця на Новий рік 2012

Оскільки дуже багато хто любить залишати важливі пропозиції до якого-небудь свята, то найближчі Новий Рік 2012 та Різдво підійдуть якнайкраще. Пропозиції в новорічну ніч 2012 дуже романтичні - настрій у всіх чудовий і на додаток до цього пропозиція про сильні, але дуже приємні зміни в житті від коханих!

Казка «Подарунок від Миколая Чудотворця»

В одному місті жив собі чоловік. Ні родини в нього не було, ні дітей, а лише багатство небачене. Був товстосум той страшенно скупий. До того ж мав зле серце і черству душу. Ніколи він не пожалів ні песика бездомного, ні злидаря безхлібного.

Їсти чи не їсти: як харчуватися у свята?

Коли за вікном «мінус», хочеться під теплу ковдру, кіно і щось смачненьке. Плюс до всього зима - низка застіль із неминучими майонезним шубами і олів´є, нарізкою і тортом. Ці страви і для дорослої аудиторії гурманів, м´яко кажучи, не корисні, а вже дітям і зовсім шкідливі. Отже, засвоюємо вітаміни, а попутно - корисні поради.

Як вибрати новорічний подарунок для дитини?

Вибір новорічного подарунка - справа непроста. Особливо, якщо мова йде про подарунок власній дитині. Поєднати приємне з корисним, задовольнити бажання малюка, одночасно не зашкодивши йому - це справжнє мистецтво! Але цьому можна навчитися! Давайте разом спробуємо виділити кілька основних принципів хорошого новорічного подарунка для вашого малюка.

Екстрені пологи на дому

Іноді немовляті в маминому животику настільки добре, що він забуває подати їй сигнал про те, що збирається з´явитися на світ. І ось ви скрикуєте «Почалося!», розуміючи, що доїхати до лікарні просто не встигаєте. Як би безглуздо не звучало, не панікуйте! Шляху назад уже все одно немає, значить, скоро обійматимете свого довгоочікуваного малюка. Згадайте про те, що з багатьма жінками траплялося подібне, і у більшості з них все пройшло добре.

Пісний новорічний стіл

Різдвяний піст припадає на Новий рік, а це означає, що ті, хто його дотримується, змушені будуть відмовити собі в спокусі з´їсти м´ясні, молочні та кондитерські вироби. Але це зовсім не означає, що при відсутності цих продуктів новорічний стіл виявиться мізерним. Адже є чимало чудових страв, вживання яких в Різдвяний пост дозволено!

Святий Миколай. Народна легенда

Ходить святий Миколай по всіх-усюдах, минає хати, палаци, села, міста, роздає дарунки, благословляє і втішає бідних та нужденних.

Допоможіть врятувати життя 23-річного студента

Шановні панове!

Батьки,рідні,друзі звертаються до Вас з проханням допомогти врятувати життя хворого, Коваль Юрія Ярославовича 23 роки,студента «Львівської політехніки».

Прекрасний вибір для дитини - телефон Київстар Aero

У наш час діти вже в початковому шкільному віці починають пізнавати всі принади сучасних технологій. Вони освоюють Інтернет, комп´ютерні ігри та програми, а також новинки в світі техніки набагато швидше нас, дорослих. Але це не означає, що з першого ж дня в школі у вашого малюка повинен бути новітній смартфон - знаючи діток, він все одно довго не протягне. Відмінним вибором для батьків стане телефон Київстар Aero - бюджетний сенсорний телефон, в якому є все, що тільки може знадобитися дитині.

7 способів впоратися зі стресом в новорічні свята

Стрес, який ми відчуваємо в святкові дні, може перетворити веселощі, подарунки і радість на суцільний кошмар. Пропонуємо вам 7 порад, як впорятися зі святковим передноворічним стресом.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас