Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Стали відомі кризові роки в сімейних стосунках

Психолог, автор проекту "Casual-psy - Психологія у повсякденному житті" Марія Пугачова розповідає, коли до любовної пари може заскочити криза у відносинах.

Золоте яєчко - сценка на свято Великодня для дітей

Пропонуємо захоплюючиий сценарій за мотивами всім відомої казки «Курочка Ряба», які ви зможете провести в дитячих колективах (для дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку).

Вірші про Великдень (частина перша)

Великдень

Завела нас веснянка у коло,
Красне сонце веде всіх за руки.
І квітки, наче струни, навколо
Таємничі розхлюпують звуки.

Великодні зайчики

На Великдень порадуйте своїх дітей спеціальним пасхальним печивом. Спекти його не складно, проте яке воно смачне виходить!

Як зустріти Великдень із дітьми

Для мене Великдень - це одне з найулюбленіших свят, тому що це свято з дитинства. Коли я згадую про Великдень, на душі одразу стає тепло і сонячно. У нашій родині завжди відзначали Світле Христове Воскресіння.

Масаж ручок дитини від 1,5 до 3 місяців

Ваш малюк лежить на спинці ногами до вас.
Вкладіть ваш великий палець руки в кисть малюка. Праву ручку потримайте лівою рукою, ліву - правою.

Як справлятися з впертими дітьми?

Дітям властиві всі типи особистостей, і темперамент кожної дитини суворо індивідуальний. Деяким батькам дістаються спокійні, мирні і поступливі діти, в той час як іншим дістаються діти, які по всьому будинку сіють хаос і безлад. Справлятися із норовливими дітьми не завжди просто. Знайти спосіб боротися з упертими дітьми досить складно, але ось декілька порад, які допоможуть їх трохи заспокоїти.

Сценарій проведення Великодня для дітей

Запросити дітей на святкування Великодня найкраще в неділю після обіду, коли всі родичі вже нанесуть вам візити, коли ви побуваєте на ранковій службі в церкві або на могилах близьких людей (як це зазвичай відбувається у нас у всіх сім´ях).

Масаж ніжок дитини від 1,5 до 3 місяців і вправи для стоп

У перші 3 місяці життя у дітей спостерігається високий тонус ручок і ніжок, але поступово наростає урівноваження їх м´язами. Гімнастика і масаж сприяють розслабленню м´язів.

Як впоратися з весняною втомою

За зиму накопилася втома, від якої настав час позбавлятися. Але, як це зробити? Ми дамо вам кілька порад, які змусять ваші очі горіти і допоможуть справитися з сезонною депресією.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас