Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Смачне Великоднє меню (частина друга)

Баба ромова

Улюблене частування дітей у старовину - ромові баби. Ароматні, покриті глазур´ю кекси, які так і тануть у роті, обов´язково припадуть вам до смаку і сьогодні.

Життя в кольорі: вчимося розрізняти кольори

Поспішаючи адаптувати свою дитину до навколишнього світу, багато батьків прагнуть скоріше познайомити її з властивостями предметів: формою, розміром, кольором. В останньому випадку найпоширенішою помилкою є спроба навчити малюка «розрізняти кольори». Насправді таке навчання в однорічному і півторарічному віці часто призводить до того, що дитина запам´ятовує назви, не зіставляючи їх з кольором.

Чому дитині може не вистачати любові?

Дивно, що дуже часто батьки виховують дітей так, ніби перед ними такі ж дорослі незалежні самостійні люди. Але ж всі чудово розуміють, що дитина сама по собі беззахисна. Вона ще не знайома з можливістю уходити у себе при необхідності, користуватися всілякими життєвими вивертами. І вся ця недосвідченість рівносильна білому чистому аркушу паперу. На якому батьки, при бажанні, можуть намалювати прекрасний, добрий і здоровий світ. Тобто виховати дитину, яка зможе в подальшому відкрито дивитися на світ і любити його.

Смачне Великоднє меню (частина перша)

Великдень - найбільшу з усіх християнських свят, свідчення перемоги життя над смертю. Тому і страви для святкового столу - не просто смачне частування, а певні символи Христового Воскресіння. Всі великодні рецепти, які ви знайдете в цьому циклі статей, відповідають традиціям цього свята на Русі.

Веснянки: дитячі віршики про весну (частина третя)

ПРИЙШЛА ВЕСНА
Прокинулось зайчисько,
А снігу вже нема:
За ручаєм спливає
Крижинкою зима.

Як звичайні фотознімки перетворити у якісний ілюстрований альбом за допомогою інтернет-сервісу друку фотокниг «Альбомчик»

З розвитком цифрових технологій у нас з’явилась можливість робити більше фотографій. У кожній родині вони зберігаються, напевно, у великій кількості. Для демонстрації дехто розміщує фото у мережі, інші друкують на принтерах і у мінілабах, ми ж пропонуємо оформити Ваші фотознімки як справжню фотокнигу.

Правила благополучних пологів

Благополучні пологи – це дуже важливо. Звичайно це залежить від багатьох факторів: починаючи від кваліфікації вашого лікаря, закінчуючи статусом клініки і т.д. Тут ви знайдете кілька правил яких треба дотримуватися.

Веснянки: дитячі віршики про весну (частина друга)

ВЕСНА І МАМА
Березень. Подув ласкавий вітер.
Засиніли оченята квітів.
Котики муркочуть на вербичці,
І не спиться під снігами річці.

Недоліки «модних» дієт

Коли ви вирішуєте «сісти на дієту», про яку десь прочитали чи почули від подруги, не проконсультувавшись перед цим з дієтологом, ви піддаєте своє здоров´я небезпеці. Багато сучасних дієт та їх пропаганда, є скоріше даниною моди, ніж профілактичним і тим більше лікувальним заходом впливу спрямованим на оздоровлення організму людини.

Геть мішки і синці під очима!

Темні кола навколо очей старять нас ще більше, ніж зморшки або сивина. Як перестати бути схожою на панду?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас