Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ігри для дітей

Розвивайтеся гораючи! В цьому розділі ви знайдете безліч дитячих ігор для дому, вулиці і дитячих свят, а також розвиваючі ігри і конкурси для дітей будь-якого віку.

Що врахувати перед покупкою іграшки на пульті управління для маленької дитини?

Іграшка на радіоуправлінні може стати прекрасною ідеєю подарунка дитині на день народження, новорічні свята або просто так. Але і тут не можна вибрати першу-ліпшу модель. Так, вони не всі однакові. І ви, як батьки, повинні врахувати кілька факторів, перш ніж здійснювати таку недешеву покупку.

Миємо, чистимо і купаємо дитячі іграшки

Чи варто говорити про те, що всі дитячі іграшки потрібно регулярно мити і прати? При цьому, не використовуючи токсичних миючих засобів і порошків. Навіть якщо ваш малюк вже в тому віці, коли не тягне іграшки до рота, він все одно бере їх руками, а дитячі ручки в будь-якому випадку потрапляють до ротика. Про догляд за м'якими іграшками написано чимало, а що стосовно інших? Отже, про те, як правильно мити, чистити і купати всі інші дитячі іграшки – далі в нашій статті.

Купуємо ролики восени – прекрасне рішення в усіх відношеннях

Роликові ковзани – мрія кожної дитини. Крім того, що на них шалено цікаво кататися, така річ, як ролики, також допомагає дітям у дворі подружитися і веселіше проводити своє дозвілля. У наш час досить важко зацікавити дітей чимось, крім гаджетів, але навіть сучасна приставка не зрівняється з парою ковзанів.

Чим конструктор корисний для дитини

Ігри – це основний вид сприйняття інформації та світу навколо для дитини, через них він вчиться розуміти, як все влаштовано, переймає моделі поведінки і обігрує навколишнє оточення. Однією з найцікавіших, розвиваючих і пізнавальних ігор для дитини є конструктор. Чим саме ця іграшка відрізняється від інших?

Як почистити великого плюшевого ведмедя

Улюблений плюшевий ведмедик приносить величезну радість не тільки всім діткам, а й багатьом молодим панянкам. Це найвірніший друг і захисник, який, не кажучи ні слова, підтримає в будь-якій складній ситуації. Але як і всі речі, ведмедик Тедді може забруднитися, плюс, як всі ми знаємо, м'які іграшки збирають на собі величезну кількість пилу і бактерій, тому вимагають регулярного чищення (особливо якщо ведмедем грає дитина).

Самокат – найкращий вибір для активної дитини

Літо – прекрасна пора для ігор у дворі і активного відпочинку, і головне завдання кожних батьків – забезпечити дитині таку можливість. Самокат – це відмінний транспортний засіб, який допомагає всебічному розвитку малюка. Про те, чому самокат – це кращий вибір для активної дитини, і як підібрати оптимальну модель для вашої крихітки, читайте далі.

Вчимося, граючи з кінетичним піском

Кінетичний пісок з'явився на ринку дитячих іграшок та ігор порівняно недавно, але швидко завоював величезну популярність. Грати ним люблять і діти, і батьки. І якщо такого ще немає в вашому домі, обов'язково придбайте його для веселих і розвиваючих ігор з малюком!

5 речей, які повинні бути у кожної маленької принцеси

Балувати своїх дітей чи ні – вирішувати кожному з батьків, але є речі, які просто зобов'язані бути у дітей. Відносити їх розряду пустощів не варто, тому як вони швидше навчать маленьке чадо цінувати себе. Сьогодні ми пропонуємо обговорити, які речі повинні бути у кожної маленької принцеси, і чому так важливо, щоб вони мали місце в дитинстві маленької дівчинки.

Користь гри з піском для розвитку дитини

Всі ми з посмішкою згадуємо, як в дитинстві грали в пісочниці. Ми могли годинами колупатися в піску або грязюці, копаючи, пересипаючи, будуючи замки і тунелі і роблячи пасочки. Сучасні дітки, хоч і захоплюються всілякими гаджетами і технологіями, та все ж не менше за нас люблять погратися в пісочку. Крім того, від такого заняття вони отримують дійсно величезну користь. Тому мотивуйте свою дітвору грати в пісочниці, придумуйте нові ігри і заняття – всі вони, навіть самі нехитрі, розвиватимуть дитину. Як?

Розвиваємо мовлення у грі

Лише через декілька тижнів після появи малюка на світ він починає вимовляти перші склади. Сучасні малюки – справжні поліглоти, і перші осмислені слова від деяких можна почути вже в 9 місяців. До 2 років багато хто вже володіє невеличким словниковим запасом, правда, розібрати який найчастіше під силу тільки мамі. І тут настає час задуматися про те, як же допомогти дитині якомога швидше освоїти красиве і грамотне мовлення...

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас