Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ігри для дітей

Розвивайтеся гораючи! В цьому розділі ви знайдете безліч дитячих ігор для дому, вулиці і дитячих свят, а також розвиваючі ігри і конкурси для дітей будь-якого віку.

Дитячі розвиваючі й навчальні ігри на вулиці, ігри для дітей у школі та в дитячому садку

1: Безпритульний заєць

З числа гравців вибирається мисливець і бездомний заєць. Решта гравців - зайці, креслять собі коло, і встають в усередину. Безпритульний заєць тікає, а мисливець його доганяє. Заєць може врятуватися від мисливця, забігши в будь-яке коло, тоді заєць, що стояв у колі, повинен відразу ж тікати, тому що він стає бездомним, і мисливець буде його полювати. Як тільки мисливець зловить зайця, він сам стає зайцем, а колишній заєць - мисливцем.

Как выбрать правильный велосипед для ребенка

Велосипед для ребенка — намного больше, чем просто игрушка. Это возможность отправиться в самостоятельное путешествие, в котором он сам будет принимать все решения. Пусть даже первые поездки будут не дальше соседних домов, но в детском возрасте сам факт самостоятельности очень важен.

Кукла, как мостик в отношениях

В коморке, возле лифтовой, в коробке из под апельсин, обнаружила гнёздышко! Настоящее, свитое из тонких палочек, зубочисток, проволочек… а по середине два маленьких, белых яичка. Тут же возник образ сынки, вернее - его удивлённые глазёны, когда бы он увидел это чудо. «Папа-птичка и Мама-птичка, свили своё гнёздышко с любовью. Они каждую палочку приносили сюда в клювике, чтобы яичкам было тепло, и из них потом появились маааленькие птенчики».

Игрушки, как мамины помощники

Уже все мы давно приняли факт, что современный мир живёт в ускоренном ритме. Мы, как поезд, набирающий обороты, несёмся, сминая под собой дни, как бумагу, не оглядываясь ни на секунду назад.

Детские товары в сюжетно-ролевых играх наших детей

Воспитание ребёнка – сложный и хрупкий процесс длиною в жизнь. Как вести себя, что говорить, что запрещать, как реагировать….. много вопросов, на которые, к счастью, нет точных ответов. А к счастью, потому что существует только один судья критериев модели поведения - любящее материнское сердце.

Тряпчаний ведмедик та його родина

Як відомо, ведмедик – найпопулярніша іграшка для дітей і для дорослих. І якщо у дітей він найчастіше відіграє роль ведмедика з вірша Агнії Барто, у якого відривають лапу (голову, вухо, ніс і т.д.), то у дорослих ведмедик Тедді - дорогий колекційний екземпляр, який гордо ставлять в шафу за скло. Такі от різні підходи.

Гра для дітей на розвиток уваги

Це завдання жартівливе і серйозне водночас. Воно - на розвиток слухової уваги дитини.

Прочитайте дитині питання-відповідь, а вона хай пояснить вам, правда це чи ні.

Якщо дитина не помічає існуючої помилки, розберіть речення разом з нею.

Можна і самим вигадувати різні смішні відповіді: розвивається і уявлення, і почуття гумору. До речі, і у дитини, і у вас! Ось таки цікаві ігри для дітей.

Ігри на розвиток уяви, інтелекту і мови

Корисні спостереження

По дорозі в парк обговорюйте з малюком все, що побачите. Поговоріть про пори року, про те, які явища природи трапляються влітку, зимою, весною. Розкажіть, що засмучуватись через погану погоду не варто. Нехай восени йде дощик, зате в парку багато красивого опалого листя, а зовсім скоро прийде зима, і можна буде кататися на санках і грати в сніжки.

Дитячі зимові ігри

Ця зимова дитяча гра може проходити на ковзанах. Учасників — скільки завгодно. Треба вибрати ведучого або двох (залежно від кількості гравців). Порахувати до десяти і розбігтися, а ведучий має когось зловити.

Ігри для дівчат та хлопчиків

ФАРБИ Обирається водящий - «монах» и ведучий - продавець. Всі інші гравці повинні загадати таємно від «монаха» кольори красок. Кольори не мають повторюватися.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас