Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ігри для дітей

Розвивайтеся гораючи! В цьому розділі ви знайдете безліч дитячих ігор для дому, вулиці і дитячих свят, а також розвиваючі ігри і конкурси для дітей будь-якого віку.

Ігри з водою вдома

Навряд чи знайдеться дитина, яка б не любила грати з водою - бризкатися, переливати воду з ємності в ємність, запускати кораблики і кидати іграшки у воду. Щоб уникнути неприємних інцидентів з водою у вигляді мокрих підлог, промоклого одягу та забризканих стін, бажано направити інтерес дитини до ігор з водою в розумне русло. Адже як відомо, ігри з водою розвивають дитину.

Преимущества покупки игрушек в интернет-магазине

Важная часть жизни любого ребенка – это игра. До семи лет – это основной вид деятельности маленького человека. Игрушки дают возможность узнать окружающий мир, научиться общению, заботе, доброте, выучить буквы и музыкальную грамоту. Современные игрушки учат технической грамотности, позволяют сформировать характер и выдержку, а самое главное – помогают развлекать. Нет ничего плохого в том, что игрушки всегда ассоциируются, в первую очередь, с отдыхом и развлечениями.

Обучающие игры и развивающие игрушки для детей

Выбор обучающих материалов для детей в магазинах очень большой. Думая о будущем своего малыша, мы размышляем о том, что его интересует, кем он вырастет, к чему он стремится, есть ли у него творческие склонности. В любом случае, даже в домашних условиях, вам всегда пригодится детская парта, за которой еще до начала школьного обучения, ваш ребенок может учиться писать, читать и учить математический счет. А если вы заметили, что ваша дочь или сын - любители рисовать, то купите ему мольберт детский. Таким образом, вы сразу будете приучать ребенка рисовать правильно, по-взрослому.

Игрушки для самых маленьких карапузиков - для детей до 1 года

Игрушки для малышей – предмет особо пристального внимания всех родителей. Качество, природные материалы, отсутствие вредных элементов – это основное, на что мы стараемся ориентироваться при покупке. И, как каждому родителю, нам хочется, чтобы ребенок развивался с детства правильно. Поэтому покупаем ему развивающие игрушки.

Заняття з 5-місячним малюком

У 5 місяців дитина бере іграшки з рук дорослого та самостійно. Вона легко перекладає іграшку з однієї руки в іншу, трясе її і, звичайно, пробує на смак. Малюк голосно сміється при спілкуванні з ним, він охоче грає з батьками в прості і захоплюючі для нього ігри. Можна злегка прикрити дитину пелюшкою зі словами: "Де доня?", потім прибрати пелюшку: "А ось донечка!".

Мороз невеличкий, а стояти не велить. Зимові ігри на вулиці

Найпопулярніша розвага для дітей взимку це, звичайно, катання з гірок. Але що робити, якщо гірки поблизу немає, або кататися вже набридло. Пропонуємо кілька веселих ігор, в які можна пограти на дитячому майданчику.

Развивающие игрушки – развиваемся, играя!

Жизнь меняется. Меняется общество, его вкусы, его потребности, изменяются самые простые и необходимые вещи – и это нормально, это правильно.

Як зацікавити дитину новою корисною іграшкою?

Усі батьки і друзі сім’ї періодично купують дітям різноманітні подарунки: ігри та іграшки. І діти завжди по-різному реагують як на сам факт подарунку, так і на його вміст.

23 гри для дітей і батьків, які допоможуть розвити дитячу цікавість і запал до пізнання нового

До вступу дитини до школи у вас є достатньо часу, щоб прищепити їй бажання вчитися. У цьому віці малюки допитливі і сприйнятливі до будь-якої нової інформації. Їх мозок перебуває у стадії активного формування, тому працює з найвищою віддачею.

Электронные качели и кресла-качалки — необходимость или излишество?

Можно долго спорить о необходимости множества современных приспособлений для «взращивания» наших детей. Часто приходится слышать мнения людей старшего поколения — наших мам и бабушек: мол, мы вырастили вас и без памперсов, и без музыкальных горшков, и смесей-бутылочек против колик.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас