Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Новому Року бути! Відзначаємо свято разом з дітьми

Раз на рік настає радісна пора, наповнена очікуванням дива: разом із зимовими холодами до нас приходять новорічні свята. У юності ми не сприймаємо Новий рік і Різдво як виключно сімейні свята, а прагнемо зустріти їх у дружній компанії або наодинці з коханою людиною. Але от у нас з´являються власні діти, і традиції новорічних свят оживають, перетворюючи їх у справжнє сімейне торжество.

Як провести новорічну ніч з маленькою дитиною

Ялинка, галасливі гості, новорічна вечірка у клубі, нічні салюти і прогулянки... Якщо в будинку малюк, якому немає ще й року, більшість молодих батьків вимушені обмежуватися лише першим пунктом у списку.

Як зустрічати рік Кролика: Складаємо меню і прикрашаємо будинок правильно

2011 рік - рік жовтого металевого кролика (а також зайця і кота). Кролик - це четвертий знак китайського Зодіаку. Цей рік несе в собі затишок, дипломатію, гостинність та теплоту. Люди, що народилися в цей рік, талановиті й амбіційні, користуються довірою і повагою колег і друзів. До них часто звертаються за важливою радою.

Сценарій до свята Св. Миколая „Свято Миколая у родині”

Хата, стіл, лава. Діти допомагають мамі. Мама пече балабушки.

Мама (місить тісто ):
Ану, Катрусю, подай мені лист. Будемо викладати на нього балабушки. Бери, допомагай. Бо Святий Миколай усе бачить і чує. Як побачить, що не допомагаєш, то не буде вам дарунків.

Наряджаємо з дітьми ялинку на Новий Рік

Якщо в вашій родині є діти, то слід завчасно приготуватися до святкування Нового Року. Обговоріть разом, як ви святкуватимете цей день та почніть виготовляти прикраси для ялинки. Звісно, можна купити ялинкові прикраси і в крамниці, але іграшки, зроблені власноруч – це набагато цікавіше і коричніше для розвитку дитини.

Як готують Миколайчики?

Рецепт приготування

Тісто: 1 яйце, 1 столова ложка меду, 1 склянка цукру (або менше), 1 чайна ложка соди, погашеної оцтом, 50 г маргарину (масла), 2 склянки борошна, (можна 2 ложки сметани), 1 ложка олії.

Сценарій до дня Святого Миколая

Свято відбувається в актовому залі. Приміщення прикрашене у традиційному українському стилі. На видному місці - образ Святого Миколая, прикрашений вишитим рушником. На сцену виходять зірочки.

Сценарій свята День Святого Миколая

Дійові особи:

Дорослі:

Миколай
Янголи

Зустріч із зимою (ігрове заняття для дітей від трьох років)

Словник: блискучий, сріблястий, глибокий, танути, прозорий, несправжній, чарівний, м´який, Зимонька-Зима, Зима-чарівниця, красуня, художниця, чарівна паличка, замети, ялинкові прикраси.

День Святого Миколая

Грекокатолики і православні християни відзначають 19 грудня свято на честь святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, чудотворця - одного з найбільш шанованих на Русі і в усьому православному світі святих.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас