Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Історія 8 Березня

Чому Міжнародний жіночий день святкується саме 8 березня? Яка історія 8 березня? Все почалося на початку весни 1857 року, коли текстильщиці Нью-Йорку пройшли "маршем порожніх каструль" по Манхетену. Вони вимагали підвищення зарплати, поліпшення умов праці і рівні права для жінок. Демонстрацію звісно розігнали, але шуму у зв´язку зі своєю незвичністю вона наробила неабияк. Цю подію навіть стали називати Жіночим днем.

Поздоровлення зі святом: 8 Березня - Міжнародний День Жінок

1. Посміхніться! Тане сніг,
Щастя падає до ніг,
Нині Ваш весняний день
Квітів, сонця і пісень!

Поздоровлення зі святом: 8 Березня - Міжнародний День Жінок

Теплий промінь березневий
Розбудив дзвінку весну.
Ароматом квітів перших
День святковий огорнув.

Поздоровлення зі святом: 8 Березня - Міжнародний День Жінок

1. З 8 Березня щиро вітаєм,
Вам любов і тепло віддаєм,
Хай у серці весна розквітає,
І життя щасливішим стає!

Вибираємо квіти на 8 березня

Квіти стали невід´ємним атрибутом Міжнародного жіночого дня. На 8 березня прийнято дарувати квіти не тільки своїй дівчині або дружині, а й мамі, бабусі, тещі або свекрусі, співробітницям на роботі. Загалом, всім тим жінкам, яким Ви хотіли б висловити свою вдячність, повагу й любов.

Поздоровлення зі святом 8 березня – Міжнародним Днем Жінок

1. Земля зітхає ледве чутно
І прокидається від сну...
І березень дарує чудо,
Розпочинаючи весну.

Поздоровлення зі святом 23 Лютого - День захисника Вітчизни

1. Шановні захисники Вітчизни! Дорогі ветерани!

Щиро, від усього серця вітаю Вас зі святом - Днем захисника Вітчизни. Насправді - небагато в нас таких важливих дат, як день тих, чия професія - Батьківщину захищати.

Історія свята 23 лютого - Дня захисника Вітчизни

Пропозиції організувати день Червоної Армії народилися чи не разом з нею. Документи свідчать, що такі наміри в 1918 році виникали неодноразово. Але мова при цьому велася не про державне свято, а про разові агітаційні заходи, яких в перші післяреволюційні роки проводилося чимало. Серед них були і суто військові - дні "червоноармійця-фронтовика", "Всевобуча", "червоного офіцера" та інші.

Ворожіння на свято Водохреща

Ось і настав новий рік. Тепер ми чекаємо на Різдво, те свято, яке ніколи не обходиться без традиційних ворожінь. Так ось, найголовніше в ворожіннях - це не промахнутися за часом, тому що справжню правду можна з´ясувати лише в тринадцять святочних ночей - починаючи з різдвяної ночі (з 6 по 7 січня) і до ночі з 18 на 19 січня.

Водохресні гадання

За старих часів під час святок-з 7 по 19 січня (від Різдва до Водохреща) - дівчата збиралися, щоб дізнатися, хто їх суджений і чи скоро вони вийдуть заміж. Представляємо вашій увазі сучасний погляд на традиційні святочні ворожіння.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас