Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Що таке стабілізовані квіти

Що таке стабілізовані рослини

Стабілізовані квіти в даний час користуються великою популярністю у флористів і простих любителів природної живої краси. Такі рослини випереджають по затребуваності штучні.

Google: найтрендовіші дитячі костюми на Хеллоуїн 2021

До Хеллоуїна залишився тиждень, а значить, сезон підготовки до нього – в самому розпалі. А що може бути миліше, ніж наряджати своїх малюків в «страшненькі» і кумедні костюми? Можливо, ви вже давно придумали, в чому буде красуватися ваша малеча на Хеллоуїн, а можливо, ще шукаєте натхнення. У будь-якому випадку, список самих трендових дитячих костюмів від Google вартий того, щоб на нього поглянути!

Що дарувати чоловікам на День Козацтва

14 жовтня Україна святкуватиме День Козацтва. В цей день прийнято вітати усіх чоловіків, оскільки кожен із них являється дійсним чи майбутнім захисником своєї рідної землі. Можна привітати своїх дорогих чоловіків (чоловіка, сина, батька, брата, друга тощо) приємними теплими словами, висловленими усно чи записаними на вітальній листівці. А можна презентувати їм подарунок.

Вибираємо подарунок підлітку: 5 вдалих ідей від інтернет-магазину Synychka.com.ua

Мабуть, кожні батьки підлітка знають, як складно догодити дорослій дитині. А особливо це стосується подарунків, адже за трендами і бажаннями підлітків ми часто просто не встигаємо. Тим не менше, більшість батьків все ж таки вважають за краще обирати подарунок підлітку, а не дарувати гроші чи подарункові сертифікати. Що ж в цьому випадку можна придумати?

Поздоровляємо з Днем Учителя: красиві вітання та слова вдячності для улюблених педагогів

Зовсім скоро ми вітатимемо вчителів. Тому вже зараз варто задуматися над тим, що ви скажете або напишете улюбленим педагогам. Чи будете ви робити це онлайн, чи лицем до лиця, ми пропонуємо вам підбірку поздоровлень і подяк для вчителів, які надихнуть вас і допоможуть знайти ті самі слова для дорогого вам викладача.

Що дарувати вчителям на День Учителя

Незабаром країна святкуватиме День Учителя. І так хочеться порадувати своїх педагогів приємними подарунками! Подарунки вчителям на їхнє професійне свято можна поділити на два види: універсальні та індивідуальні. Під першим видом маються на увазі однакові подарунки для усіх учителів; під другим – підібрані для кожного окремо.

10 веселих розваг для вечірки Baby Shower

Західна традиція вечірок Baby Shower стає все більш популярною і у нас. Майбутні матусі збирають рідних і близьких, щоб відсвяткувати народження майбутньої дитини, а гості буквально обсипають їх подарунками (що і символізує назву baby shower – «дитячий душ»).

Торти на замовлення – унікальна прикраса вашого свята

Для того, щоб можна було підкреслити тематичність того або іншого свята, на столі обов'язково має бути торт. Це найулюбленіша смакота з дитинства кожного з нас. Сьогодні існує безліч різноманітних видів тортів, які можна придбати як в магазині, так і на замовлення. Між готовими тортами з магазину або супермаркету та тортами на замовлення є велика різниця.

7 цікавих способів оголосити стать майбутньої дитини

Чи хочете ви влаштувати цілу вечірку, або поділитися новинами про стать майбутньої дитини лише з найближчими родичами, є набагато більш цікаві способи зробити це, ніж просто на словах. Ми підкинемо вам кілька ідей для натхнення!

Діти і повітряні кульки: техніка безпеки

Коли батьки замислюються про безпеку дитячих іграшок, їм на розум напевно приходять іграшки з дрібними або гострими деталями, з низькоякісних токсичних матеріалів або іграшки, не відповідні за віком. А як на рахунок повітряних кульок?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас