Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Робота, кар´єра і саморозвиток

В цьому розділі ми поділимося з вами актуальниими порадами щодо роботи і кар'єрного успіху: як отримати роботу, як пройти співбесіду, як знаходити баланс між роботою і родинними стосунками тощо. А також тут ви знайдете багато корисної інформації для матусь, що бажають заробляти у декреті.

Вивчення англійської мови: чому це важливо у сучасному світі

У сучасному світі англійська мова є однією з найбільш поширених мов у світі і вважається мовою міжнародного спілкування. Отже, вивчення англійської мови стає все більш важливим у нашому глобалізованому світі.

Як початківцю обрати гітару

Гра на гітарі – приємне і корисне хобі, яке може приносити задоволення протягом усього життя. Однак, вибір правильної гітари для початківця може бути складним завданням. Зважаючи на широкий вибір брендів, стилів і моделей, доступних на ринку, важко зрозуміти, з чого почати. Ось кілька порад, які допоможуть початківцям вибрати правильну гітару.

Як створити онлайн школу

Оскільки світ стає все більш цифровим, індустрія онлайн-освіти стрімко розвивається, особливо під час пандемії COVID-19, коли школи та університети були змушені закрити свої кампуси. Онлайн-освіта стала нормою, і вже не дивно чути про онлайн-школи, онлайн-дипломні програми й онлайн-курси. Якщо ви плануєте створити онлайн-школу, вам потрібно знати кілька речей, щоб забезпечити успіх.

Переваги пошуку віддаленої роботи на jooble для молодих мам

Величезна кількість жінок, які нещодавно стали мамами, бажають покращити своє матеріальне становище. Грошей, які виплачують на дітей, зовсім небагато. Їх не вистачає на купівлю підгузків, а також дитячого харчування. Серед цієї категорії населення, найбільш популярною є віддалена робота, яку можна легко поєднувати з материнством.

Ефективний та успішний дизайн бару у Києві

При виборі улюбленого бару для регулярного відвідування люди керуються не лише великим меню або багатою винною картою, їм важлива атмосфера свята та релаксу. Тому, щоб заклад вийшов затишним, стильним та трендовим, важливо грамотно підібрати дизайн інтер'єру бару. За даними дизайнерів зі столичної студії Іоносфера, понад 80 відсотків відвідувачів повернулися до закладу повторно, якщо їм сподобалося його оформлення.

Інструмент, який вам допоможе у вивченні музики

Багато людей мріють стати музикантами й композиторами, але далеко не кожному вдається навіть вивчити ноти. Часто причиною цього є технічна проблема, зокрема великі розміри фортепіано. Саме цей інструмент використовується для того, щоб повноцінно вивчати музику й композицію. Проте великі габарити не завжди дають змогу розмістити його вдома. Створюють додаткові складнощі процеси перевезення й налаштування інструмента.

Як відгуки про Huobi допоможуть накопичити дитині на освіту та житло?

Народження дитини – це важлива подія, яка приносить не тільки радість, а й потребує додаткових фінансових витрат. Поки діти маленькі, необов'язково купувати фірмові та дорогі речі. Однак по мірі дорослішання дитини батьки мріють дати їй все найкраще, починаючи освітою і закінчуючи якісними гаджетами, фірмовим одягом.

Ким може працювати матуся у декреті?

Декретна відпустка — це період, коли мама майже весь свій час присвячує дитині та домашньому побуту. Перший рік після народження дитини взагалі вважається найбільш стресовим. І зазвичай ні в кого не виникає навіть думки про те щоб, знайти собі якийсь підробіток на час декрету. Але згодом стає легше. І вже на другому-третьому році матусі всерйоз розмірковують над тим, щоб почати працювати і поповнювати сімейний бюджет.

Особливості системи Prozorro

Головною ідеєю з 2016 року було зробити систему публічних закупівель відкритою та прозорою для громадян країни. Саме тому команда волонтерів змогла власними силами створити сервіс Prozorro, без якого відтепер не відбувається жоден аукціон. Цей сервіс швидко став зручним та популярним, адже головне його кредо звучить так – «аби всі бачили все».

Трудова еміграція до Польщі. Нотаріальний супровід та юридичні тонкощі

Мої вітання, шановні читачі!
Моє ім'я, Володимир Чуловський, і я працюю понад 10 років у нотаріальній сфері України.

Останнім часом значно побільшала кількість пошукових запитів, пов’язаних з темами «трудова міграція до Польщі», «навчання у Польщі», «туристична поїздка до Польщі» тощо. Цей допис буде корисним саме для тих, кого цікавлять ці питання.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас