Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Робота, кар´єра і саморозвиток

В цьому розділі ми поділимося з вами актуальниими порадами щодо роботи і кар'єрного успіху: як отримати роботу, як пройти співбесіду, як знаходити баланс між роботою і родинними стосунками тощо. А також тут ви знайдете багато корисної інформації для матусь, що бажають заробляти у декреті.

Який гейнер купити, опише компанія proteininkiev.com.ua

Гейнер – це білково-вуглеводна суміш, яка, перш за все, є доповненням до основного раціону, а не його заміною. Це означає, що не можна вживати подібного роду продукти на постійній основі без основних прийомів їжі. Також не слід очікувати від прийому гейнера будь-яких чудес у вигляді швидкого приросту загальної маси або різкого підвищення силових показників. Дана категорія спортивного харчування належить до біологічно активних добавок, а не стероїдів або інших гормональних препаратів.

Вільний час і де його знайти: 6 лайфхаків молодої мами

У всіх мам є однаковий ресурс – час, адже для кожної, незалежно від віку, освіти і рівня доходів в добі тільки 24 години. Ось тільки одні мами з встигають все, а іншим не вистачає часу ні на що. Як знайти час на себе, коли сидиш в декреті? Ми поспілкувалися з сучасними молодими мамами і зібрали 6 корисних лайфхаків.

Яку колоду таро вибрати для початківця?

Якщо ви раніше не ворожили на таро, але хочете почати, слід купити собі колоду. Бажано зробити це в спеціалізованому магазині, але про це пізніше. Початківцю найкраще вибрати так звану «класичну» колоду – Таро Райдера-Уейта, як найпопулярнішу і зрозумілу.

Навіщо чоловікові стильно одягатися?!

Багатьом жінкам для того щоб оцінити образ знайомої, що випадково зустрілася на вулиці, або чоловіка, що мило усміхнувся і бажає познайомитися, вистачає всього декілька секунд. Чоловіки ж, навіть провівши весь день в компанії, швидше за все, не пам'ятають, хто і в чому був одягнений. Але всі ми знаємо, що завжди зустрічають по одягу, і тому стильний і охайний зовнішній вигляд – це запорука успіху практично у всіх справах.

Робочий стіл за фен-шуй – для успіху і продуктивності

Фен-шуй - давньокитайська практика організації оточуючих фізичних об'єктів для залучення позитивної енергії. Вчення ґрунтується на ідеї, що все, що нас оточує, впливає на наше життя. Тому розташування предметів у приміщенні, кімнаті, навіть на робочому місці впливає на потік енергії ци, і якщо залучити її потік, можна налагодити будь-яку сферу життя.

Тренуємо пам´ять: ефективні вправи для її розвитку та збереження

Ви помітили, що останнім часом пам'ять стала трохи підводити? Таке може трапитись в будь-якому віці, адже сучасний світ настільки стрімкий та інформаційно перенасичений, що наша голова, здається, просто завалена різною інформацією, проте згадати потрібне часом буває дуже складно. А чи можна якось тренувати пам'ять? Не лише можна, а й потрібно!

Ідея для бізнесу молодій мамі – продаж дитячого одягу

Перебуваючи в декреті, багато молодих мам шукають різні способи, як можна додатково заробити у вільний час, щоб це, звичайно, не впливало на виховання малюка. А ще кожна мама регулярно переглядає в мережі безліч магазинів в пошуках найбільш вигідних пропозицій того, як можна не дорого оновлювати гардероб швидко зростаючому малюку з мінімальними витратами для сімейного бюджету. Так чому б не поєднати ці два заняття, відкривши свій інтернет-магазин дитячого одягу з доступними цінами?

Навчіться бути гурманом

Жити – здорово, але всі знають, що здорово жити – це ще краще. Здорове харчування – це не черговий модний тренд, це необхідність, продиктована сучасними умовами життя. І якщо ви хочете почувати себе бадьоро і активно, то здорові корисні продукти просто зобов'язані складати основу вашого раціону. Подумайте...

Вина працюючої мами: як впоратися з цим почуттям?

Ви, як мама, напевно не раз почувалися винною перед малюком – чи то за те, що робите щось не так, то чи за те, що приділяєте йому мало уваги. Рано чи пізно з цим почуттям стикається кожна молода мама. Ще ж сильніше ситуація погіршується у працюючих мам, адже вони проводять так багато часу далеко від дитини. Це почуття може дратувати, злити і позбавляти радості материнства. Але це нормально у вашій ситуації, і з «виною працюючої мами» можна впоратися, спрямувавши цю енергію на турботу про дитину.

Досить відкладати – пора починати! Як легко вводити нові звички в своє життя?

Більшість з нас мають уявний (або й реальний) список справ, які потрібно вже давно зробити, але… завжди знаходиться причина відкласти. Це може бути як обіцянка почати бігати зранку, так і постанова вивчити іноземну мову, більше читати, піти в спортзал, полишити куріння, попрощатись зі шкідливою їжею… Та що завгодно. Все, що ми обіцяли собі робити з понеділка, але вистачило нас лише до вівторка. Чому так? Невже люди просто діляться на дві категорії: тих, яким самодисципліна притаманна від природи і тих, які приречені постійно переборювати себе?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас