Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Робота, кар´єра і саморозвиток

В цьому розділі ми поділимося з вами актуальниими порадами щодо роботи і кар'єрного успіху: як отримати роботу, як пройти співбесіду, як знаходити баланс між роботою і родинними стосунками тощо. А також тут ви знайдете багато корисної інформації для матусь, що бажають заробляти у декреті.

Навчання на дієтолога-нутріціолога - запорука здоров’я родини

Для написання цієї статті використано матеріали сайту https://kikhtieva.com.ua/kursy-dietologa-nutriciologa/ з онлайн навчання на дієтолога-нутріціолога.

Чому кожному з нас варто почати вчити англійську?

Якщо ви до цих пір не знаєте жодної іноземної мови, то напевно з таких вигаданих причин, як «немає часу» або «у мене не вийде». Також від деяких можна почути, що їхній вік вже не підходить для вивчення англійської або будь-якого і іншої мови. Насправді, це лише придумані виправдання, а причин почати вчити ту саму англійську прямо зараз дійсно багато!

Якщо гроші не можуть купити щастя, то що може?

Подумайте про те, коли ви в останній раз купували те, що дійсно хотіли. Як ви почувалися після цього? Напевно дуже навіть добре. А тепер є щось, що ви хочете так само сильно? Новий телефон, можливо, гарний одяг... Напевно, коли ви купите цю обновку, будете знову дуже радіти.

Яку іноземну мову вивчити? – Робимо обдуманий вибір!

Сьогодні іноземні мови стають невід'ємною частиною нашого життя. Вони потрібні нам і в роботі, і в ділових поїздках або подорожах, і дуже корисні для навчання. Крім того, саме вивчення іноземних мов дуже корисне для розвитку – як для дітей, так і для дорослих, і навіть людей похилого віку.

Робота за кордоном – як влаштуватися самостійно?

Жити і працювати за кордоном – мрія багатьох українців. І це цілком природно, враховуючи сучасну економічну ситуацію в нашій країні і той рівень життя, який пропонують сусідні Європейські країни. При цьому, як повідомляють ЗМІ, щороку в різних країнах з'являється все більше вакансій для українців, охочих працевлаштуватися за кордоном. Як же знайти роботодавця самостійно?

Про важливість швидкочитання для дітей, підлітків і дорослих

Читання є і буде невід'ємною частиною кожного нашого дня до кінця життя. Що б ви не читали (стрічку в соцмережах, книги, ділові документи або домашку своєї дитини), читання завжди залишатиметься способом отримання інформації, життєво важливим для нашого виживання і процвітання.

Новорічний корпоратив в «останню хвилину» - що можна придумати і як провести?

У вас ще немає заброньованого ресторану, сценарію і ведучих для новорічного корпоративу?! Що ж, судячи з усього, ви безнадійно запізнилися, і в кращих місцях усі дати вже заброньовані. Адже, як правило, в компаніях корпоратив починають планувати з другої середини літа, а у вересні-жовтні бронюють бажане приміщення. На жаль, знайти хороший варіант в співвідношенні ціна/якість в листопаді практично неможливо. Але не варто впадати у відчай, адже далі ми розповімо про те, що можна придумати в цьому випадку, і як провести корпоратив, щоб всі були задоволені.

Як не перестати бігати з приходом холодів: поради для осінніх пробіжок

На зміну теплому літньому сонечку прийшли красиві осінні пейзажі. Але разом з ними дні стають коротшими і холоднішими, і змусити себе вийти на пробіжку стає все складніше. Насправді ж осінь – найкраща пора року для пробіжок на вулиці. Скористайтеся нашими порадами, і ви самі зможете в цьому переконатися.

Чому росте популярність онлайн-кредитів: основні причини

Виникли обставини, що потребують незапланованих витрат? Не біда. Такі ситуації постійно стаються з більшістю українців. На щастя, сьогодні існує надзвичайно простий вихід зі становища. Оформлення онлайн-кредиту вже не раз допомагало у скруті сотням тисяч користувачів. Приблизно стільки ж наших співвітчизників мають намір скористатися послугами мікрофінансових організацій найближчим часом. Чому ж так зросла популярність позик через Інтернет?

11 повсякденних правил від успішних жінок

Робота, життя, любов, друзі, родина і завоювання світу – такими грандіозними планами живе практично кожна сучасна жінка. Але деяким з нас дійсно вдається цього досягти. Такі успішні жінки здаються супергероями, хоч у них насправді і немає суперздібностей. Як же тоді вони всього цього домагаються?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас