Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Здоров´я матері і дитини

Усе те, що ви забуваєте запитати у лікаря − про вітаміни, щеплення, алергію, сезонні хвороби (грип, простуда), чим небезпечні деякі ліки, що класти в домашню аптечку. А також безліч корисних і цікавих статей з порадами щодо профілактики і лікування захворювань, методів народної медицини та зміцнення здоров'я для всієї родини.

Добавки для краси, здоров’я й сили

Здоров'я, зовнішній вигляд, витривалість і міць тіла значною мірою залежать від того, чим ми харчуємося. Але в силу багатьох причин ми не можемо забезпечити організм всіма необхідними вітамінами, мікро- й макроелементами. Навіть якщо раціон людини складається виключно з корисних харчових продуктів, дисбаланс може виникнути через різноманітні сторонні причини. Тому доречно купити добавки для здоров'я, краси й спорту, щоб вживати їх з урахуванням особливостей способу життя та індивідуальних потреб організму.

Значення чистоти в комерційних закладах

Важливість тримати у чистоті громадські заклади не може бути переоцінена. Чистота і гігієна є вирішальними факторами для забезпечення безпеки, здоров'я і добробуту клієнтів та співробітників. В цьому процесі важливу роль відіграє компанія Lysoform, яка є провідним постачальником професійної хімії, дезінфекції та прибиральної техніки.

Здорова посмішка починається з правильного догляду

Догляд за ротовою порожниною є невід'ємною частиною нашого загального здоров'я. Здорові зуби і ясна дозволяють нам насолоджуватись їжею, правильно говорити та посміхатись з впевненістю. Щоб забезпечити здоров'я вашої ротової порожнини, важливо дотримуватись ряду порад, які надає стоматолог. Однак, в разі виникнення карієсу, необхідно швидко звернутись до фахівця з Denta-PRO Дніпро.

Застосування комплексу амінокислот L-проліна, L-лізина, гліцину та вітаміну C для підтримки здоров´я жінок

У сучасному світі все більше жінок звертають увагу на своє здоров'я і добробут. Окрім збалансованого харчування і активного способу життя, існують різні додаткові способи забезпечити організм необхідними речовинами для оптимального функціонування. Один з таких способів – вживання комплексу амінокислот L-проліна, L-лізина, гліцину та вітаміну C. У цій статті ми розглянемо ефективність цього комплексу для жінок і його вплив на їхнє здоров'я.

5 корисних властивостей Омега-3

Жирні кислоти Омега-3 є надзвичайно корисними для нашого організму. Вони мають позитивний вплив на більшість процесів в організмі. Отримувати жирні кислоти можна як з продуктів (наприклад, риби, насіння льону, волоського горіха тощо), так і з харчових добавок (на кшталт Омега-3 від Now Foods). Сьогодні ми розглянемо п’ять корисних властивостей жирних кислот.

Як п´ять органів чуття можуть допомогти мамі залишатися в ресурсі

Вирощувати дітей – чарівний досвід, але водночас він супроводжується й великим стресом. Більше того, турбота про дітлахів залишає нам дуже мало часу на себе, хоча його якраз треба знаходити, щоб «залишатися у формі».

Подбай про шкіру свого маляти! Використовуй засоби з spf

Захищати від негативного впливу ультрафіолету потрібно не лише дорослих, а й дітей змалечку. Адже малюки мають ніжну та чутливу шкіру й легко отримують сонячні опіки, які в майбутньому збільшують ризик виникнення меланоми. Тому варто використовувати сонцезахист дитячий.

Хочете почуватися молодою та здоровою у будь-якому віці?

Гінекологія

Гінекологія – розділ медицини, що вивчає будову жіночих статевих органів та їхні захворювання. Його часто називають "наукою про жінку". Саме так перекладається слово “гінекологія”. Сьогодні у цій сфері у всьому світі зайняті мільйони фахівців. Усі вони займаються розробкою методів лікування, профілактики та діагностики різних патологій, виконують терапію, оперативні втручання (у тому числі ендоскопічні) та здійснюють реабілітацію пацієнток.

Важливість гарної усмішки та вибір брекетів

Гарна усмішка є важливим атрибутом нашого зовнішнього вигляду. Вона не лише підкреслює нашу красу, але й допомагає підтримувати належну стоматологічну гігієну. В деяких випадках, коли ви бажаєте виправити недоліки вашого прикусу, брекети стають незамінними помічниками.

Косоокість: причини, симптоми та лікування

Проблеми зі здоров'ям зору можуть бути серйозною загрозою для людського здоров'я та добробуту. Однією з таких проблем є косоокість (страбізм). Це стан, коли очі розташовані на різній висоті або відхилені в різних напрямках. Це може викликати проблеми з більш точним сприйняттям об'єктів та порушенням зорового сприйняття. У цій статті ми розглянемо причини виникнення косоокості, її симптоми та можливі методи виправлення косоокості.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас