Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сiм´я

Після народження дитини починається складний і цікавий період. У батьків з’являються нові обов’язки і справи. Виникають труднощі. Наші статті допоможуть вам впоратися з такими нововведеннями і отримувати тільки радість від батьківства.

Місця для немовлят: де в Києві змінити памперс

Немає нічого дурнішого, ніж, вийшовши в декрет, засісти з немовлям будинку. Адже можна, засунувши дитину в слынг або усадивши в коляску, годинами гуляти по місту. Тільки ось у разі «аварії», коли потрібно замінити памперс, розігріти суміш або погодувати грудьми, починаються складнощі. Тому я почала шукати в Києві тихі місця, де можна спокійно зробити всі ці маніпуляції.

Секс після пологів

Необхідний час для того, щоб скоротилася матка, відновилися пошкоджені тканини і так далі. Тому протягом 4-6 тижнів після пологів, поки не припиняться кров´яні виділення, вагінальні статеві контакти не рекомендуються. Це обмеження обумовлене двома причинами.

День Усіх Закоханих: як вибрати подарунок

День святого Валентина, день усіх закоханих без подарунків - це все одно, що Новий рік без ялинки. Мільйони чоловік напередодні 14 лютого ставлять себе одвічне передсвяткове питання: "Що ж подарувати?". Ця проблема посилюється ще і тим, що День Валентина - свято для нас порівняно нове. Тому багато хто не знає, що за його багатовікову історію встиг сформуватися своєрідний "Подарунковий набір", який за традицією прийнятого дарувати своїм коханим на 14 лютого.

Як запахи впливають на подружнє життя?

Люди неусвідомлено аналізують якнайтонші запахи, які йдуть від іншої людини. До такого висновку, як передає Washington ProFile, прийшли вчені з Північно-західного університету США.

Природні афродизіаки

Як тільки їх не називають: це і "збуджуюча їжа, назва якої походить від імені грецької богині любові Афродіти", і "речовини і продукти, стимулюючі сексуальні інстинкти", і "речовини, здатні підсилювати сексуальну енергію, чуттєвість", "засоби збудження статевого потягу" і так далі і тому подібне. Насправді, правильніше називати афродизіаками продукти і речовини, які підвищують, стимулюють загальні життєві сили організму, і зокрема підсилюють наші статеві здібності. Це слово коректніше вживати не до сучасних лікарських препаратів що підвищують потенцію, а до традицій споживання тих або інших продуктів, що історично склалися.

Як виховувати дитину без батька

Відсутність батька, як відомо, позначається на вихованні дитини не сприятливим чином. Проте компенсувати, хоч би частково, відсутність батька все ж таки можна. І про це - стаття.

До вас в гості прийшли діти. Що з ними робити?

Коли у вас не вистачає вільного часу навіть на себе, не говорячи вже про оточуючих, важливо все ж таки прагнути приділяти увагу дитині. А якщо до вас прийшли в гості діти? Що з ними робити? Як їх розважити? Дуже просто.

Молодіжний кредит: умови отримання

Не секрет, що сьогодні в місті (та й у країні в цілому) питання забезпечення молоді житлом є досить актуальним. Ціни на нерухомість з кожним роком стрімко зростають, черги на першочергове та позачергове забезпечення громадян збільшуються, а заощадити на квартиру чи будинок із заробітної плати неможливо. Що ж робити? Чимало молодих сімей змушені винаймати помешкання за велику плату, але так не може тривати вічно. Рано чи пізно родині буде потрібен власний дах над головою, особливо після народження дітей.

Облаштування дитячої кімнати

Дитяча кімната - це особистий простір, де дитина проводить основну частину часу, знаходячись удома. Це невід´ємна частина її маленького світу. Головне, щоб ця кімната була пристосована як для сну, так і для навчання або гри. Усе в дитячій повинно сприяти створенню атмосфери комфорту і гармонії і в той же час бути максимально функціональним. Розміри дитячої кімнати повинні бути середніми між спальнею батьків і вітальнею. Потрібно пам´ятати, що для руху, для ігор дитині необхідний простір, а для цього і в маленькій, і у великій квартирі необхідно звільнити як можна більшу поверхню підлоги, покриття якої повинне бути по можливості м´яким.

Хочу змінити свою другу половину. Чи варто?

Іноді так хочеться бачити чоловіка чи дружину хоч трошки іншим. Ну трошечки. Можливо, спробувати наштовхнути його (її) на шлях істинний?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас