Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що треба їсти, щоб зменшити кількість прищів на обличчі?

Позбутися недоліків!

За утворення прищів відповідальна ваша ендокринна система, печінка, жовчний міхур. А також ваші старання по догляду за шкірою. Підвищений рівень жіночого статевого гормону - естрогену і чоловічого - тестостерона виявляється в т.ч. і на обличчі. Саме тому бурхливе «цвітіння» характерне або для підлітків, або для жінок, чекаючих дитину, а також перед менструацією.

І у тому, і в іншому випадку лікує час, але якщо ви не хочете чекати - проконсультуйтеся з ендокринологом. Чищення обличчя - метод радикальний, але дієвий тільки на якийсь час, оскільки чищення повинне бути не тільки зовнішня, але і внутрішнє.

Обмежте споживання жирів і вуглеводів (шоколад, чіпси, сандвічі, різні салатні заправки, хліб, злакові, цукор, кава, гостре, смажене). Очищені вуглеводи є каталізатором для розмноження стафілококів - бактерій, які викликають акне. Забудьте про каші швидкого приготування, віддайте перевагу над коричневому рису перед білим . Ваше меню повинне складатися з білкових продуктів (нежирні сорти м´яса, риба, птахи (біле м´ясо), боби (квасоля, чечевиця, горох, соя), молочних і кисломолочних продуктів, а головне - свіжих фруктів і овочів.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Чи потрібен вашій шкірі пілінг?

Всі ми знаємо, наскільки важливий регулярний пілінг в щоденному догляді за шкірою. Відлущування – невід'ємна частина боротьби з тьмяністю шкіри, її віковими змінами, пігментними плямами і висипаннями. Але і переборщувати з пілінгом також не можна. Як же зрозуміти, чи потрібен пілінг вашій шкірі?

Догляд за дитячою шкірою влітку

Літо – улюблена пора для багатьох. В цей час нам хочеться бути ближче до природи, частішими і тривалішими стають прогулянки на свіжому повітрі. Особливо літньому сонечку радіють молоді матусі, які можуть більше часу гуляти з малечею, а самі прогулянки стають веселішими і цікавішими: можна погратись в пісочниці, побігати по травці, довше погойдатись на гойдалках…

Які продукти нас старять?

Всі ми знаємо, що краса та молодість починаються з середини. Якими б дорогими та ефективними засобами для догляду за обличчям ви не користувалися, до яких радикальних методів косметології не вдавалися – все марно, якщо не змінити своє меню. У попередніх статтях ми вже говорили про продукти, які продовжують нашу молодість, сьогодні ж акцентуємо увагу на тих продуктах, про які варто навпаки забути, якщо ви хочете зберегти сяючий та свіжий вигляд, здоров’я і пружність своєї шкіри на довше.

Стан нашої шкіри розповість про наявні проблеми зі здоров’ям

Виявляється, за зовнішнім виглядом людини, можна легко визначити хвороби, які їй дошкуляють. Зокрема, шкіра обличчя є своєрідним індикатором стану нашого організму. Знаючи, так би мовити, «ключ» відповідності певних зон обличчя до певних органів, досвідчені знахарі та «народні лікарі» можуть поставити діагноз, лише уважно глянувши на свого пацієнта.