Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Helen Harper Baby – підгузник, якого малюк не помічає

Helen Harper Baby – підгузник, якого малюк не помічає
 

Ще недавно малюк ледь міг перевертатися в ліжечку, а сьогодні він вже міцно тримає маму з татом за руки і робить свої перші кроки. Зростає не по днях, а по годинах! З перших днів і майже до 2-х років карапузу потрібні засоби гігієни, настільки зручні, щоб він практично не помічав їх. Підгузки Helen Harper Baby створені, щоб підлаштовуватися під зростаючі потреби малюків, тому діти відчувають себе в них дуже комфортно.



Helen Harper Baby виробляються бельгійською компанією Ontex. Їхня безпека протестована європейськими сертифікаційними компаніями. Доведено, що підгузники Helen Harper Baby захищають дитячу шкіру від пелюшкового дерматиту, і їх можна застосовувати з перших днів після народження малюка.

Турботливі батьки купують Helen Harper Baby для своїх дітей, тому то:

- Дихаючі підгузники виготовлені з гіпоалергенних матеріалів;

- Наповнювач швидко вбирає рідину і не випускає її навіть при самих активних рухах дитини;

- Верхній шар дуже м'який і ніжний;

- Еластичні боковинки розтягуються точно під розмір животика;

- Багаторазові застібки надійно фіксують підгузник;

- Рідина не витікає завдяки ніжним внутрішнім бортикам, які миттєво затримують її;

- М'які манжетики не натирають ніжки.

Якщо дитині зручно, вона з великою цікавістю пізнає цей дивовижний світ. Тому мами і тата більше ніж в 100 країнах світу вибирають підгузники Helen Harper Baby.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Helen Harper Baby: там, де живе дитинство

З появою малюка в дім приходить чарівний світ дитинства. Першими з'являються зайчата, ведмежата, кошенята, левенята і навіть жирафи! Чому вони? Та тому, що саме ці тваринки зображені на підгузниках Helen Harper Baby!

ДВІЧІ МАМА

Уявляєте, у нас вдома з'явився ще один малюк, зовсім крихітний. І тепер моя мама постійно зайнята ним: годує, робить масаж, змінює підгузники, носить на ручках, коли він плаче, а плаче по ночах він, до речі, вдень і вночі. Загалом, тепер мамі зовсім ніколи грати зі мною. Як же так вийшло? А раптом у нас з'явиться ще один малюк? Що тоді буде?

Як правильно годувати хвору дитину?

Мої мама з татом сьогодні сильно засмучені. Вони кажуть, що я захворів, і мене треба лікувати. А ще мама дуже переживає, тому що я не їм. А мені, і справді, зовсім їсти не хочеться: ковтати боляче, ніс не дихає. Може, я поїм пізніше, мамочка?

Скільки має спати дитина до року?

Сьогодні тато з мамою сперечалися про те, скільки я маю спати. Мама говорила, що всю ніч і один раз вдень – досить, а тато все повторював їй, що я повинен спати два рази на день... А що, якщо я не хочу спати два рази?