Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Helen Harper Baby: там, де живе дитинство

Helen Harper Baby: там, де живе дитинство
 

З появою малюка в дім приходить чарівний світ дитинства. Першими з'являються зайчата, ведмежата, кошенята, левенята і навіть жирафи! Чому вони? Та тому, що саме ці тваринки зображені на підгузниках Helen Harper Baby!

Мами довіряють Helen Harper Baby з перших днів після народження дітей. Підгузки з зайчиком стають їх першими помічниками вже в пологовому будинку. Вони розраховані на вагу малюків від 2 до 5 кг і розроблені спеціально для новонароджених. Згодом зайчиків змінюють ведмедики – підгузники Mini на 3-6 кг, а потім, коли діти вже добре тримають голівки, до них приходять жірафята Midi, чудові підгузники для тих, хто вже важить 4-9 кг. Грайливі кошенята Maxi з'являються у дітей 7-18 кг, а зовсім великим малюкам комфортно з левенятами Junior, розрахованими на 11-25 кг.

Чому мами і малюки так люблять своїх веселих помічників Helen Harper Baby?

Тому що ті завжди виручають, оберігаючи від різних казусів, таких як несподіване витікання рідини, намокання, пачкання одягу та інших речей, раптове розстібання і навіть сповзання підгузника.

5 найважливіших властивостей Helen Harper Baby

1. Надм’яка гіпоалергенна, ніжна, як пушинка, поверхня верхнього шару піклується про шкіру малюків, не подразнює її і не викликає почервоніння.

2. Надійна система вбирання швидко поглинає рідину і миттєво перетворює її на гель.

3. Захисний шар дихає, забезпечуючи достатній доступ повітря до шкіри, але не випускає вологу назовні. Тому одяг, постіль малюка і інші речі завжди залишаються сухими.

4. Наделастичні боковинки не стримують активних рухів і розтягуються відповідно до розміру животика.

5. Багаторазові липучки легко застібають і розстібають підгузник. Малюк не загубить його навіть після кількох маминих перевірок наповнення.

Helen Harper Baby – це турботливий захист і догляд за шкірою малюків від 0 до 2,5 років. Вибирайте своїх зайчиків, ведмедиків, котиків, жирафів або левенят, вони знають, як сподобатися дітям.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

ДВІЧІ МАМА

Уявляєте, у нас вдома з'явився ще один малюк, зовсім крихітний. І тепер моя мама постійно зайнята ним: годує, робить масаж, змінює підгузники, носить на ручках, коли він плаче, а плаче по ночах він, до речі, вдень і вночі. Загалом, тепер мамі зовсім ніколи грати зі мною. Як же так вийшло? А раптом у нас з'явиться ще один малюк? Що тоді буде?

Як правильно годувати хвору дитину?

Мої мама з татом сьогодні сильно засмучені. Вони кажуть, що я захворів, і мене треба лікувати. А ще мама дуже переживає, тому що я не їм. А мені, і справді, зовсім їсти не хочеться: ковтати боляче, ніс не дихає. Може, я поїм пізніше, мамочка?

Helen Harper Baby – підгузник, якого малюк не помічає

Ще недавно малюк ледь міг перевертатися в ліжечку, а сьогодні він вже міцно тримає маму з татом за руки і робить свої перші кроки. Зростає не по днях, а по годинах! З перших днів і майже до 2-х років карапузу потрібні засоби гігієни, настільки зручні, щоб він практично не помічав їх. Підгузки Helen Harper Baby створені, щоб підлаштовуватися під зростаючі потреби малюків, тому діти відчувають себе в них дуже комфортно.

Скільки має спати дитина до року?

Сьогодні тато з мамою сперечалися про те, скільки я маю спати. Мама говорила, що всю ніч і один раз вдень – досить, а тато все повторював їй, що я повинен спати два рази на день... А що, якщо я не хочу спати два рази?