Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Не знаєте, що приготувати? – Надихайтеся кулінарним блогом Євгена Клопотенко!

Не знаєте, що приготувати? – Надихайтеся кулінарним блогом Євгена Клопотенко!

«Що б такого приготувати?» - Це питання хвилює буквально кожну господиню і в будні, і у свята. У кожної з нас є свій набір улюблених рецептів, але іноді так хочеться приготувати щось новеньке! А можливо, один з таких кулінарних експериментів також додасться до вашого списку улюблених страв, особливо, якщо ви спробуєте рецепти Євгена Клопотенка, запропоновані на сайті klopotenko.com.

Хто такий Євген Клопотенко?

Якщо ви ще якимось дивом не чули про Євгена Клопотенко, то говорити про нього і його заслуги можна дуже довго. На наш погляд, найважливіші та найцікавіші серед них – це:

• Автор проекту Cult Food зі зміни харчування в школах, мотивуючого шкільні їдальні готувати смачно і корисно, щоб школярі перестали купувати снеки і газовану воду в якості обіду;

• Автор проекту щодо зміни кулінарної освіти КРГ НУХТ;

• Участь в ТВ проектах: «МастерШеф-5» (переможець), «Все буде добре» і «Все буде смачно» (кулінарний експерт), «Енеїда» (ведучий), «Сніданок з 1+1» (кулінарний експерт);

• Автор онлайнового кулінарного курсу «Мислити як кухар» і книги «Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати».

Крім того, Євген Клопотенко є випускником школи Le Cordon Bleu, а відтак – засновником і бренд-шефом таких знаменитих закладів, як: «Гастромайстерня Confiture», ресторан мексиканської кухні «ROJO OJO», мітерія «Здоровий Глузд», кафе «Паштет» , ресторан української кухні «Сто років тому вперед».

Про що блог Євгена Клопотенка?

«Звісно, про їжу...» - напевно подумаєте ви. Та сайт klopotenko.com – це не просто добірка рецептів або банальні поради з харчування. Це набагато-набагато більше, а саме... #1: Прості і доступні, але неймовірно смачні рецепти

На сайті klopotenko.com знайдуться найрізноманітніші рецепти, але особлива увага тут приділяється саме українській кухні. Шеф-кухар пропонує прості і доступні рецепти, інгредієнти для яких ви зможете купити без складностей і великих витрат. Але разом з тим тут ви знайдете чимало цікавих ідей, які надихнуть вас на створення і власних кулінарних шедеврів.

#2: Авторські кулінарні поради

Автор блогу дає поради не тільки зі здорового харчування і правильного вибору продуктів. Він також ділиться своїми кулінарними лайфхаками і хитрощами, які будуть неймовірно корисними в подальшому вашіому готуванні. Таким чином, Євген Клопотенко вчить кожну господиню готувати неординарні страви з найпростіших інгредієнтів.

#3: Можливість долучитися до програми «Нове шкільне харчування»

Завдяки Євгену Клопотенко, у кожних сучасних батьків є можливість вплинути на харчування дітей в українських школах. Натиснувши на вкладку «Культура харчування», ви потрапите на сайт, присвячений цьому проекту, зможете долучитися до програми «Нове шкільне харчування» і почати впливати на харчування сучасних школярів зі свого міста.

Крім того, тут ви зможете дізнатися більше про онлайн-курс «Мислити як кухар» і записатися на нього. З цією навчальною програмою ви зможете не просто повторювати смачні рецепти, а й створювати власні кулінарні шедеври.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Що приготувати на Новий рік Щура

Країна знаходиться у передчутті новорічного свята, а кожна господиня задумується над тим, що поставити на святковий стіл, чим же цього року почастувати своїх рідних і друзів. Щоб задобрити господаря року – Білого Металевого Щура – варто знати, які страви бажано готувати до новорічного столу, а від яких краще утриматися, щоб увесь рік був наповнений добробутом і процвітанням.

Найкращі продукти для новорічного столу

Чи можете ви повірити в те, що до Нового Року залишилося менше двох тижнів? І зараз – якраз час задуматися над тим, що буде стояти на вашому святковому столі. У багатьох культурах вважається, що щастя, здоров'я і фінансове благополуччя в прийдешньому році можна залучити, якщо їсти правильну їжу в новорічну ніч і в перший день нового року. Що ж варто поставити на стіл у переддень Нового Року?

Ідеї закусок для святкового столу на Хеллоуїн

Ну який же святковий стіл без смачних тематичних закусок? Ви все ще в пошуках ідей, що приготувати на Хеллоуїн? Можливо ці ідеї закусок – якраз те, що вам потрібно! Вони прості в приготуванні і прикрасять «страшно» смачний стіл на вашій Хеллоуїн-вечірці.

Десерти на Хеллоуїн, які сподобаються вам і вашим дітлахам

Якщо ви плануєте домашню Хеллоуїн-вечірку, будь то в колі родини або друзів, стіл з тематичними стравами і напоями додасть завершеності святковому декору та налаштує гостей на потрібний лад. Не знаєте, що придумати, крім печива у вигляді пальців відьом? Далі ми запропонуємо вам ще кілька ідей десертів на Хеллоуїн, які напевно сподобаються і маленьким, і дорослим гостям вечірки.