Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Як відсвяткували перше вересня з першокласником

Перше вересня - це свято початку нового навчального року, день хвилюючих шкільних лінійок, білих бантів, наглаженних сорочок, і звичайно ж, першого шкільного уроку для багатьох дітлахів. Так, саме цей день - один з найбільш хвилюючих днів для всіх учнів, починаючи від найменших, які вперше ступають у доросле життя, і закінчуючи випускниками, вже через рік перед якими відкриються сотні шляхів і можливостей.

Дитячі вірші до 1 вересня

Українські дитячі віршики до свята 1 вересня:

Медичне обстеження під час планування вагітності

Кожна людина, яка вже стала батьком або тільки чекає на цю радісну подію, більше за все на світі хоче одного - щоб дитина народилася здоровою. На жаль, при сьогоднішньому екологічному стані і способі життя більшості майбутніх батьків це бажання збувається далеко не завжди. Найбільш вірним способом попередити можливі хвороби дитини – це запланувати вагітність.

Дитячі вірші до 1 вересня

Українські дитячі віршики до свята 1 вересня:

Дитяче купання. Яким воно має бути?

Часто новоспечені матусі біжать за порадою до своїх мам або в Інтернет за тим, щоб дізнатися, як правильно купати свою дитину. Як це робити і коли, про це ми розповімо вам у цій статті. Новонароджених і дітей старшого віку потрібно купати щодня. Але якщо для другої вікової категорії це є не обов'язковим, то для першої щоденне купання абсолютно необхідно.

Дитячі вірші до 1 вересня

Українські дитячі віршики до свята 1 вересня:

Чого хоче від чоловіка сучасна жінка?

Чоловіки - дуже прості створіння: якщо жінка приваблива, вони хочуть познайомитися з нею, а якщо вона ще й розумна чи цікава – поспілкуватися з нею ближче. Жінки, між тим, створіння куди більш складні: у більшості з них є значний список характеристик, яким має відповідати привабливий чоловік. І жіночі критерії значно складніші, ніж чоловічі «красива», «сексуальна» і «розумна». Чого ж хоче від чоловіка сучасна жінка?

Дитяча ангіна: що робити?

Ангіна - захворювання серйозне й різноманітне. Під цим словом ховається неоднорідна група хвороб зі схожими симптомами, які виражені тим яскравіше, чим дитина молодша. Також не слід упускати з виду, що ангіна - заразна хвороба, тому малюка потрібно відразу ізолювати від інших дітей та виділити йому окремий посуд.

Як вибрати допологовий бандаж

Під час вагітності животик росте з кожним днем все сильніше. І тобі стає не дуже зручно жити звичним активним життям. Допомогти в цьому тобі може спеціальне пристосування, придумане медиками - допологовий бандаж. Давай розберемося, як його правильно вибрати і як довго носити.

Подарки по гороскопу: что подарить девочке-Льву?

Девочка, родившаяся под знаком Зодиака Лев (23 июля - 23 августа) никогда не остается без внимания – ее неординарные способности, таланты, яркую внешность и умение себя преподнести отмечают все окружающие люди. Это артистка, обладающая недюжинной харизмой, умением привлекать к себе людей и вести их за собой. У маленькой Львицы высокая самооценка, она уверенно идет по жизни, а ее потрясающая интуиция всегда указывает девочке верный путь – к этому стоит прислушаться даже взрослым.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас