Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Діти нерідко страждають на так званий «головний біль напруги»

Таке поширене у дорослих нездужання, як головний біль, у дітей виникає не так часто. Але якщо батьки нерідко воліють перетерпіти його або зняти анальгетиками, то до малюків таке рішення проблеми непридатне.

12 правил гігієни для жінки після пологів

Після пологів матуся повинна звернути увагу на своє здоров'я. Це дуже важливо для дитини, адже хвора мама не зможе повноцінно доглядати за малюком. Мало того, різні запалення можуть стати причиною відсутності молока у мами.

Як врятуватися від аномальної спеки. Корисні поради

Аномальна спека внесла свої корективи в життя городян. Фонтани, замість прикраси міста, стали водними оазисами в кам'яних джунглях. Незважаючи на заборони, городяни купаються в них в надії хоч якось врятуватися від спеки.

Музична школа: аргументи "за" і "проти"

Традиція навчати дітей музиці, яка народилася в аристократичних колах Європи, довела свою корисність. Результати дослідження, проведеного групою вчених з США, Швеції і Норвегії кажуть, що музиканти мають більш розвинений мозок в порівнянні з іншими людьми. Більш того, вони куди краще вміють вчитися!

Подарки по гороскопу: что подарить мальчику Льву?

Маленькие Львята, рожденные в период с 23 июля по 23 августа, это очень активные и деятельные детки с множеством идей, которые заряжают окружающих своей неуемной энергией. Мальчик Лев – это юный артист, эмоциональный и общительный, его переполняют чувства, которые он отнюдь не стесняется выражать. Львенок может похвастаться высокой самооценкой и самомнением, которое ни в коем случае нельзя ставить под сомнение, разумная порция комплиментов и заслуженной похвалы только укрепит веру этого ребенка в себя – и значит, он сможет свернуть горы!

Збираємося до школи: список необхідних речей

Найважливіша річ, з якої варто починати покупки до школи - ранець. Ранець - це рюкзак з жорсткою спинкою і широкими лямками, максимально пристосований для перенесення шкільного приладдя. Перша і основна відміна ранця від рюкзаків: ортопедична задня стінка. Це гарантія здоров'я спини дитини навіть за умови значного навантаження підручниками. Ортопедична спинка дозволяє оптимально розподілити навантаження на хребет і не допустити його викривлення.

Планированние беременности после свадьбы

Обычно молодая семья начинает задумываться о ребенке сразу после свадьбы. А некоторые - и на самой свадьбе после того, как ведущий начнет считать поцелуи влюбленных, в красиво оформленном кафе для свадьбы.

Подготовка к беременности

Свадьба отгремела, гости разъехались, праздник подошел к концу. Вас больше не интересуют свадебное платье, а собственный подвенечный наряд занял почетное место в шкафу, аки музейная реликвия. Вам уже не надо искать салоны красоты с пакетом свадебных услуг и ломать голову, как все пройдет. Теперь Вы – счастливая (счастливый) жена (муж), и Ваша вторая половинка каждый вечер засыпает рядом.

Профилактика и вопросы здоровья в молодых семьях

Свадьба - это не только свадебное платье, салоны красоты, ведущий на праздник и гости. В первую очередь вступление в брак – это рождение новой семьи. Двое влюбленных берут на себя заботу друг о друге, обязуются иметь совместный быт и все невзгоды и радости делить пополам.

Як підтримати тата, поки мама народжує

Ти вирішила народжувати. Причому з чоловіком. Для нього це рішення могло стати шоком. Але сподіваємося, він схвалив його. Так, пологи для жінки - це дуже складний процес, але і тата в цій ситуації треба підтримати. Отже, говоримо далі, як підтримати тата поки мама народжує.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас