Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Чим корисні м´які іграшки для дітей

Батьки часто чують від педіатрів про те, що не варто купувати м’які іграшки, оскільки вони накопичують бактерії. Проте такі вироби мають величезне значення для розвитку та заспокоєння малюків. Щоб не нашкодити дітям, потрібно вибирати безпечні товари. Інтернет-магазин «Мама Купи» пропонує великий асортимент дитячих іграшок для різного віку з доставкою по території країни.

Як уберегти дитину від небезпек цифрового світу?

Сучасні діти з гаджетами вміють «управлятися» раніше, ніж вчаться говорити. Такі слова, як смартфон, планшет, інтернет тощо не для всіх дорослих зрозумілі, а ось малюки їх не тільки знають, але і вміють всім цим користуватися, новинки вбирають з нереальною швидкістю! Часто саме вони вчать старичків, як включати ноутбук, пошуку інформації в павутині, навчають листуватися в соціальних чатах і додатках.

Будмагазин м2: Надійні матеріали, зручні покупки онлайн

Будівництво будь-якої будівлі – складний процес. Він складається із різних етапів. Кожен має велике значення. Не можна ігнорувати будь-якою дрібницею. Потрібно враховувати усі нюанси. Успішність проекту безпосередньо від них залежить. Одним із елементів для його реалізації є будівельні матеріали. Вони мають бути високої якості. Мати актуальні терміни придатності. Тому кожна будівельна компанія зацікавлена у надійному постачальнику. Інакше виникає ризик порушення технології та зриву термінів здавання об'єкта. Щоб уникнути такої ситуації, краще скористатися послугами інтернет-магазину м2. Роки роботи на ринку та успішна діяльність протягом цього часу – переконливі аргументи. Будмагазин м2 - https://m2.org.ua показує відмінні результати роботи. Вони були досягнуті усією командою. На ринку спостерігається найвища конкуренція. Тому відповідальність та професіоналізм дуже важливі. Саме вони є одними з переваг магазину.

Що подарувати мамі на 50 років

Вибір подарунка для матері на її 50-річчя – це не просто вияв уваги, але й можливість висловити свою любов, вдячність та повагу до найважливішої жінки у вашому житті. Незалежно від того, чи оберете ви щось для затишку в домі, доповните її кухню елегантним сервізом, подаруєте моменти особистого відпочинку або ж виберете щось для створення приємних спогадів, головне – пам'ятати про індивідуальність та уподобання вашої мами. Кожен з цих подарунків несе в собі особливе значення та стане виявом вашої турботи та уваги. Нехай цей ювілей запам'ятається яскравими емоціями, теплом та радістю, а вибраний вами подарунок принесе вашій матері багато щасливих моментів.

10 причин, чому вам варто почати свій маленький бізнес вже сьогодні

Чи займаєтеся ви вже підприємницькою діяльністю, чи тільки збираєтеся спробувати, новий власний бізнес дасть вам необмежені можливості для фінансового і особистого росту. Займаючись улюбленою справою, ви будете отримувати задоволення від роботи кожен день, зможете приймати власні рішення, вчитися на власних помилках і розвиватися так, як вам того хочеться!

Підлогові кулери з холодильною камерою — універсальне рішення для будинку

Підлоговий кулер — пристрій для охолодження та подачі питної води, який встановлюється безпосередньо на підлозі. На відміну від настільних моделей, вони мають вертикальну конструкцію більших габаритів.

Як працює арт-терапія

Малювання може позбавити від стресу, налаштувати на позитивний лад і розвинути наполегливість і терпіння. Однак не кожен є природженим художником і може висловити свої думки і почуття на полотні. Спеціально для тих, хто хотів писати красиві полотна без початкової підготовки, і були придумані набори з цифровими зображеннями. Такі набори для самостійного малювання називають картинами по номерам.

Як вибрати свій ідеальний крем для рук?

Ви можете дуже дбайливо доглядати за своїм обличчям і тілом, але чи робите ви те саме для своїх рук?

Фаховий коледж КІБІТ – відмінна освітня база для подальших досягнень!

Кожен учень після закінчення 9 класу стикається з важливим вибором: продовжувати здобувати загальну середню освіту або ж розпочати набуття професійних навичок, вступивши до коледжу. Фаховий коледж КІБІТ пропонує унікальну можливість вже з ранніх років розпочати професійний шлях, дозволяючи студентам одразу після закінчення вступати до вищих навчальних закладів на третій курс за спорідненим напрямом. Такий підхід не тільки економить час, але й надає можливість поєднувати роботу з навчанням завдяки отриманому диплому фахового молодшого бакалавра.

Про купання, плавання та розвиток малюка: що важливо знати батькам?

Чому купання і плавання корисне для вашого малюка?

Ігри у воді – неймовірно корисні для дітей. Це активне проведення часу, необхідне для здоров'я дитини, а також розвиває його фізично. Регулярно купаючись, плаваючи і граючи в воді, дітлахи вчаться не боятися її, і в майбутньому не панікують, а правильно реагують в разі непередбачених ситуацій.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас