Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вагiтнiсть

Календар вагітності

Вагітність і пологи − два дуже важливих етапи в житті усіх батьків. Наш портал розкаже усе, що ви хотіли знати про вагітність і пологи, а також про планування та підготовку до вагітності.
Календар вагітності, стать дитини, група крові дитини, резус-конфлікт та багато іншого: відповіді на усі ваші запитання.

Харчування вагітної жінки

Дієти зараз у моді. Їх дотримуються багато хто: хтось - за порадою лікаря, хтось - на догоду красі і стрункості. Вагітність - це не хвороба, та і "зайві" кілограми в цей період частіше радують, чим засмучують. Значить, дієта не потрібна? Не зовсім так. Трапеза майбутньої мами відрізняється від звичайного споживання їжі: адже разом з жінкою харчується її малюк.

Давньокитайський метод запланувати стать дитини

Таблиця, наведена в статті, була створена ще в давньому Китаї. Використовувати її просто: треба вибрати рядок з віком мами та стовпчик з місяцем зачаття дитини, тоді на перетині цього стовпчика з рядком у клітинці вказана стать дитини (д - дівчинка, х - хлопчик).

Розвиток плоду в третьому триместрі

Залишилися 3 місяці до пологів! Ця стаття про розвиток малюків, які вже готуються побачити цей великий незнайомий світ.

Розвиток плоду в другому триместрі

У другому триместрі вагітності формуються важливі внутрішні органи, малюк починає активно рухатися, починає реагувати на мамин настрій, на її самопочуття. Дізнайтеся про свою дитину більше!
Цей триместр вважається найспокійнішим. Самопочуття повинне покращати. Апетит може збільшуватися. Йде активний розвиток усіх систем і органів плоду.

Перебіг вагітності при несумісності резус-факторів батьків. Резус-конфлікт.

Просто та зрозуміло описана проблема резус-конфлікту та причини її виникнення. У статті також дані відповіді на найпоширеніші запитання з цього приводу.

Безсоння під час вагітності

Поширена проблема серед вагітних жінок - безсоння. У цій статті ви дізнаєтеся, чому не спиться і як з цим боротися.

Секс під час вагітності

Чи можна під час вагітності займатися сексом? Ознайомтеся з усіма "за" та "проти" та вирішіть це питання для себе один раз і назавжди.

Полегшуємо пологи та попереджуємо розтяжки

До будь-якої важливої події треба готуватися. Тим паче до пологів. У статті наведені способи та методи, як це можна зробити.

Я вагітна… Я вагітна? Я вагітна!

Перше та головне, що ви маєте дізнатися після того, як дізналися, що вагітні.

Спадкування: закони генетики в дії

Як і чому діти спадкують одні риси від мами, а інші від тата? Чи може у батьків з карими очима народитися синьооке немовля? Яку дитина успадкує групу крові, чий резус-фактор? Відповіді на всі ці запитання і навіть більше ви знайдете у даній статті.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас