Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Вибираємо дитяче харчування правильно: чому приділити особливу увагу?

Ще декілька років тому, щоб бути впевненими в якості і корисності дитячого харчування, мами були змушені готувати його самостійно. Так, готуючи пюре і соки малюкові, ви будете точно знати, що споживає малюк, але часу це забере чимало. Сьогодні також є батьки, які воліють самостійно готувати для своїх малюків, але для багатьох справжнім порятунком стали готові порційні пюре і соки, які за якістю можуть не поступатися домашнім, і навіть бути кращими.

Простий і смачний дитячий сніданок – кульки з граноли

Багато мам постійно знаходяться в пошуках нових рецептів для малечі. Але зі сніданками все ще складніше, адже вранці нам постійно не вистачає часу. У цьому випадку заздалегідь приготовані сніданки для дітей стають справжнім порятунком. Сніданок з гранолою, який ми вам запропонуємо, неодмінно сподобається дітлахам, а ви оціните його за те, що вранці у вас з'явиться трохи більше часу на себе.

Історія піци: як з´явилася найпопулярніша у світі страва

Піца – це ідеальна комбінація чудового смаку та відмінних поживних властивостей. Важко знайти людину, яка б не любила таку страву. Тонкий коржик із начинкою зверху стане непоганим доповненням як святкового столу, так і вихідних перед телевізором. Про те, як же страва завоювала популярність у всьому світі, ми й поговоримо зараз.

Що потрібно знати про мигдаль

Мигдаль – це їстівний горіх, який часто використовується в кулінарії та має безліч корисних властивостей для здоров'я людини. Він має овальну форму та тверду оболонку, яку потрібно зняти перед вживанням. Горіх має характерний солодкуватий смак і аромат.

Чи може дитина переїсти здорових снеків?

Чи може дитина переїсти корисних снеків? Здавалося б, ні. Але тут все не так просто…

Практично кожна мати стикається з цією проблемою: дитина хоче постійно перекушувати, буквально кожні 5 хвилин. У цьому випадку ви намагаєтеся зробити перекушування малюка максимально здоровими і корисними. Та чи достатньо цього?

З якого віку можна привчати дитину дотримуватися посту?

Діти батьків, які сповідують християнську віру, повинні бути виховані в дусі вірності Богу і Церкві. Піст в цьому процесі має важливе значення. Але не варто забувати, що піст – це не просто дієта, а більш глибокий процес. І дитячий піст однозначно відрізняється від дорослого. З якого ж віку слід привчати дітей до посту? У чому головна відмінність дитячого посту від дорослого? Ось в цих питаннях ми сьогодні і спробуємо розібратися.

Масляна на носі: як красиво подати млинці?

Масляна – воістину народне свято зустрічі весни, з його колоритними традиціями, веселощами та гучними розвагами. Звісно, сьогодні це свято не так широко відзначають, але найбільше, мабуть, збереглася традиція готувати млинці – символ Масляної. Нашим предкам круглий млинець нагадував сонце, символом якого і була ця ситна страва.

Електричні млинниці: переваги використання та різновиди

Смачні млинці можна смажити на пательні, але зараз зʼявилися спеціалізовані прилади, з якими готувати цю страву стало ще зручніше. Електричні млинниці дозволяють готувати випічку без зайвого клопоту.

Що робити, якщо дитина хоче їсти самі лише макарони?

У різні періоди життя діти по-різному вибіркові в їжі. Все тому, що їм подобається солодка, солона і іноді гостра їжа, а на те, щоб розпробувати інше, їм потрібен час. У тому числі, це означає, що дитина іноді хотітиме їсти тільки один і той самий продукт або страву. І нерідко цією стравою стають макарони.

Особливі факти про суші – чого ви не знали про цю культову страву?

Чи ви знаєте, наскільки великою є багата історія японської кухні? Завдяки цьому в цієї гастро культури є багато цікавих фактів, про які варто дізнатись, бо вони можуть здивувати кожного. Зараз Ви дуже легко можете замовити суші у Львові, як і в більшості країн світу. Смакуючи, своїми улюбленими ролами від Пронто Піца, буде класно обговорити з друзями та близькими багато цікавих неймовірних фактів про цю страву. Тому для Вас ми підібрали п’ятірку класних фактів.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас