Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Казки, вірші та пісні

Дитяча казка: Острів мильних бульбашок

Серед казкового океану стояв веселий Острів мильних бульбашок. Ви, напевно, здогадалися, що на цьому острові все було зроблено з мильних бульбашок. Замість звичайних листків на деревах росли різнокольорові бульбашки. Жителі острова будували будинки з мильних бульбашок. Іграшки та книжки були зроблені з маленьких і великих бульбашок.

Дитяча казка: Коробочка з секретом

Одного разу в магазині Їжачок побачив красиву коробочку з ключиком.

- Для чого ця коробочка? - запитав Їжачок у продавця.

- У ній, наприклад, можна зберігати що-небудь цінне або якийсь секрет, - пояснив продавець.

Дитяча казка: Додо з планети Гір

Команда астронавтів на чолі з капітаном Старром вирушила в нову космічну подорож. У планах було знайти планети, про які раніше ніхто не знав.

Дитяча казка: Вантажівка Трак

Стара вантажівка Трак поверталася у свій гараж після важкого трудового дня. Трак дуже втомився. Ще б пак! З самого ранку він на колесах - спочатку розвіз нові меблі по дитячих садках, потім допоміг відвезти книги до магазину, потім у нього було багато інших важливих справ.

Дитяча казка: Шишчині казки

Колись дуже-дуже давно, десь дуже-дуже далеко ріс великий казковий ліс. На вигляд це був звичайнісінький ліс, але там на ялинках виростали казкові шишки. В кожній такій шишці жила казочка.

Дитяча казка: Жадібний зайчик

В городі у зайчика вродило багато-багато моркви. Зайчик дуже пишався своїм багатим врожаєм. Він зібрав усю моркву, поскладав у ящики та поставив у комору. Втім, моркви було так багато, що в коморі не вистачило місця. Довелося ставити ящики з морквою просто на подвір’ї.

Дитяча казка: Спун та Велетень

В маленькому будиночку жив-був маленький чоловічок на ім’я Спун. Він був таким крихітним, що уміщався просто у звичайній столовій ложці. Взагалі-то, Спун і спав у столовій ложці. Колись він знайшов її, і тепер вона йому була замість ліжечка. Не дуже зручно, але іншого ліжка в нього не було.

Дитяча казка: Школа маленьких чарівників

Далеко-далеко в незвичайному лісі працювала Школа маленьких чарівників. Її учнями були феї та гноми, які навчалися творити маленькі корисні дива.

Дитяча казка: Кулька-сміхотулька

Одного разу з подарункового магазину втекла повітряна кулька - помаранчева з намальованими зеленими зірочками. На справді, вона це зробила ненавмисно – так вийшло.

Дитяча казка: Пригода в іграшковій країні

Маленький Юра довго грався зі своїми іграшками. Він, як завжди, розкидав їх по кімнаті. Нарешті, хлопчик втомився і приліг на диван відпочити. Раптом він почув, як хтось з ним розмовляє:

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас