Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розваги та відпочинок

 

Перша прогулянка з малюком: поради новоспеченій мамі (Частина 2)

Окрім підготовки до перших прогулянок з малюком, про яку ми говорили в попередній частині статті, вам також необхідно озброїтися усім необхідним. Тому сьогодні ми поговоримо про речі, які зроблять ваші прогулянки максимально комфортними для вас і для малюка. Отже, що варто купити молодій мамі?

Перша прогулянка з малюком: поради новоспеченій мамі (Частина 1)

В уявному світі...

Ви прийняли душ, одягли врешті не домашній одяг і готові до прогулянки! Весь цей час, який ви просиділи вдома, робить очікування прогулянки ще більш приємним, та й малюк за сьогодні вже напевно встиг і поїсти, і покакати, і побавитися, так що буде вести себе спокійно і дрімати... А ви буквально мрієте про те, як зможете прогулятися по свіжому повітрю і, можливо навіть, зайти перекусити в улюблене кафе!

Відпочити, оздоровитися і оновити організм до весни – пора в Трускавець!

Трускавець – один найкращих курортів України, тут можна і просто відпочити, і оздоровитися, а також позбутися зайвих токсинів і шлаків, з такою ретельністю набраних на новорічних святах і після них. Найкращим часом для відвідування цього курорту є міжсезоння, починаючи з ранньої весни і до початку літа, і з ранньої осені до перших холодів. Чим славиться цей курорт і де краще відпочити?

Фітнес тури для тих хто любить компанію

Ви любите відпочивати з користю для свого тіла? Ви активна людина? Хочете харчуватися правильно? Хочете надбати підтягнуте тіло? Отримувати поради від професіоналів? Завжди готові до праці для отримання максимального результату? Тоді вам потрібен фітнес-тур. Сьогодні любителі фітнесу та люди, що "засиділися" і мріють позбавитися зайвої ваги, випробували переваги таких заходів!

Збираєтесь покататись на лижах? Що знадобиться придбати?

Ну що ж, зима прийшла! Час на лижах покататись! Можливо, ви збираєтесь на гірськолижний курорт вперше і трохи розгублені, бо не знаєте, яке спорядження вам знадобиться? Що варто прикупити? Тоді читайте нашу статтю і збирайтесь в дорогу правильно.

Самокат, велосипед, ролики чи скейтборд: що вибрати для активного дитячого відпочинку?

Самокати, велосипеди, ролики, скейтборди дають дитині необмежені можливості для активного відпочинку з користю для свого здоров'я. Усі вони прекрасно розвивають тіло і зміцнюють здоров'я дитини. До того ж, близяться новорічні свята, на які один з цих засобів пересування може стати найбажанішим подарунком для дитини! Але що вибрати з цього списку, щоб гроші не були витрачені даремно і принесли море задоволення і користі для дитини?

Казкові канікули разом з Таор-Карпати

Ваша дитина старається, вчиться, займається спортом або творчістю, вчить мови і напевно ще встигає і вам допомагати – таке навантаження не під силу навіть деяким дорослим, не кажучи вже про дітей. Однозначно, після таких старань і стількох докладених зусиль, ваше чадо заслуговує на найкращий відпочинок, і зимові канікули – ідеальний час, щоб відпочити в справжній казці.

Новорічна казка у Львові

Львів прекрасний у будь-яку пору року, але якщо вам хочеться зануритися в атмосферу справжньої новорічної казки, тоді радимо відвідати місто Лева саме на Новий Рік. Тільки уявіть: вузенькі вулички, посипані снігом, навколо мерехтливі вітрини, різдвяний ярмарок, на якому можна не тільки прикупити прикрас для дому та подаруночків рідним, а й поласувати традиційними домашніми частуваннями і зігрітися теплим глінтвейном.

Казковий Львів – що відвідати разом з дітьми

Львів – дивовижне місто, в яке неможливо не закохатися, і про це знає кожен українець, від дорослих, до малюків. У цьому місті кожен може знайти те, що так давно шукає – любов, натхнення, радість, відпочинок, затишок. Всьому цьому безумовно сприяє особлива атмосфера, якою буквально просякнуте навіть повітря в місті Лева. А ті, хто там був не раз, знають – тут чудово в будь-яку пору року, і кожен сезон у Львові особливий.

Як заощадити і оздоровитися – оксамитовий сезон в Яремче

Яремче – один найкращих карпатських курортів України, який славиться неперевершеної краси природою, кристально чистим повітрям, цікавими національними традиціями і, звичайно ж, активними видами відпочинку. Побувати там просто зобов'язаний кожен! Це – ідеальне місце для тих, хто хоче не просто відпочити від міської метушні, а й оздоровитися, так як місцеве міське повітря просто чарівне.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас