Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розваги та відпочинок

 

Рюкзак, чемодан, сумка? Що купити дитині для подорожей? (Частина 2)

Розмір дитячого багажу

Вибрати правильний розмір дорожнього аксесуара для дитини може бути дуже непросто. З одного боку, ви хочете, щоб дитячий багаж був досить маленьким, щоб дитина могла самостійно його носити або катати. З іншого боку, він повинен бути досить великим, щоб в нього вмістилися всі дитячі речі.

Подорож на автобусі з дитиною – про що варто подбати заздалегідь

Подорож – це завжди цікаво і захоплююче, як для дітей, так і для дорослих. Але тривалі переїзди дуже стомлюють, особливо для дітей. Тому до такої поїздки варто підготуватися заздалегідь, щоб вона не стала справжньою мукою як для маленького непосиди, так і для батьків та інших людей, які їхатимуть з вами. Про те, як це зробити і про що варто подумати до поїздки, якщо ви плануєте подорож на автобусі, ми поділимося далі.

Рюкзак, чемодан, сумка? Що купити дитині для подорожей? (Частина 1)

Знайти ідеальну багажну сумку для себе не так вже просто, але якщо це – дорожній аксесуар для дитини, цей вибір стає набагато складнішим. У нього не тільки повинні вміститися всі дитячі речі, але він також має бути досить легким, щоб дитина могла його нести (або везти). Далі ми спробуємо розібратися в цьому нелегкому питанні і розповімо про те, що ви повинні врахувати, вибираючи дорожній аксесуар для своєї дитини.

Оксамитовий сезон – найкращий час для відпочинку сім´єю

Літо закінчується, а ви так і не встигли відпочити з дитиною? Не біда, адже попереду ще прекрасний оксамитовий сезон, який заслужено отримав назву «королівського відпочинку». Це дивовижний час, коли дні все ще дуже теплі, а вечори радують приємною прохолодою, і для відпочинку з дитиною це ідеальний період.

Шацькі озера – перлина Волині

Дивовижний заповідний комплекс, Шацькі озера, який складається з найбільшого озера України Світязь і ще 21 озера, розташувався на Волині. Цей курорт давно облюбували не тільки українці, а й туристи з Польщі та Білорусії – це воістину справжня перлина, яку варто відвідати, з первозданною природою, найчистішим повітрям і кристально-чистою водою.

5 найцікавіших місць для відпочинку з дітьми

Відпочинок – це завжди чудово і захоплююче. Але, вирушаючи в подорож з дітьми, завжди стає непростий вибір – куди поїхати так, щоб і самим відпочити, і для дитини подорож запам'яталася надовго. Думаєте неможливо?! Насправді такі місця є, і їх досить багато. Для вас ми вибрали 5 найцікавіших варіантів для сімейного відпочинку. Поїхали...

На вихідні до столиці – що відвідати з дитиною?

Літні канікули – чудовий час, коли дитина може зайнятися всім, що їй цікаво, проводити максимум часу на свіжому повітрі і, звичайно ж, побачити нові місця. Зробити літо по-справжньому незабутнім для дитини допоможе цікава подорож. При цьому зовсім не обов'язково їхати в іншу країну, адже Україна також багата різними визначними пам'ятками, особливо це стосується столиці. Якщо ваша дитина ще жодного разу не була у Києві, тоді обов'язково сплануйте тур хоча б на вихідні – ця поїздка їй запам'ятається назавжди.

За кордон з малюком: брати чи не брати – ось в чому питання...

Яка молода матуся не мріє змінити щоденний ритуал «помити – погодувати – погуляти – спати укласти» на «відпочинок – сонце – море – пляж», особливо, коли всі жіночі журнали рясніють рекламою з яскравими фото всіляких курортів? Однак з появою малюка необхідно враховувати особливості і інтереси нового члена сім'ї. Тому при плануванні відпустки у більшості батьків виникає безліч питань. З якого віку вже можна подорожувати з малюком? Які несподіванки можуть підстерігати в поїздці? Як передбачити всі нюанси, щоб відпустка пройшла вдало? На ці питання нам відповіла лікар-педіатр Наталія Гейко.

Самокат – найкращий вибір для активної дитини

Літо – прекрасна пора для ігор у дворі і активного відпочинку, і головне завдання кожних батьків – забезпечити дитині таку можливість. Самокат – це відмінний транспортний засіб, який допомагає всебічному розвитку малюка. Про те, чому самокат – це кращий вибір для активної дитини, і як підібрати оптимальну модель для вашої крихітки, читайте далі.

Сезон відпусток: збираємо валізу для подорожі швидко та компактно

Довгождане літо – для багатьох омріяний період, коли нарешті з’являється змога вирушити у таку давно очікувану подорож, адже нарешті відпустка! Та подорож – це завжди збір і складання речей, пакування валіз, і ось тут для багатьох наступає найнеприємніший момент. Адже, виявляється, компактно та якісно, а ще й швидко скласти валізу, аби все вмістилось і дорожня сумка не тріщала по швах – справжнє мистецтво! Тож ми вирішили поділитися з вами деякими секретами, які допоможуть легко оволодіти ним! ;) Збирайтесь у подорож ефективно!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас