Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як назвати дитину, щоб її не задражнили?

Щоб не задражнили

Діти могуть бути безжалісні один до одного (як, в принципі, і дорослі). Вони легко знаходять уразливі місця, «кнопки» одне в одного. Якщо цією «кнопкою» виявляється ім´я, задира не вагатиметься використати його як зброю щоб задражнити.


Дитина, з якою так поступили, може «піти в себе» і опинитися у своєму власному світі, ненавмисно провокуючи хуліганів на нові «порції» образ. Діти, невпевнені в собі за природою та не звиклі захищати себе та свою точку зору, найкращі об´єкти такого роду нападок. Поєднання декількох таких факторів роблять дитину ізгоєм. Тільки уявіть, що таку дівчинку звуть, наприклад, Червонозорька або Роблен (родився бути ленівцем), Ревдит (революційне дитя). Це також приклад спадку радянської епохи - вона закінчилася, а людям треба було жити далі.

Наша порада

Яке ім´я в би не обдумували, запитайте себе, чи можна його використати як дражнилку. Як може прозвучати ім´я і з чим його можна зримувати, щоб довести дитину до сльоз? Якщо вам навіть не треба напружуватися, щоб придумати образу чи дражнилку - не зупиняйтеся на ньому, шукайте далі. З іншого боку, майже будь-яке ім´я можна викривити чи знайти смішну/образливу риму, тому просто потурбуйтеся про те, щоб це не було занадто просто.

Перелік статей з теми «Як назвати дитину»

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Вибираємо ім´я малюку за знаком Зодіаку: земні знаки

Зазвичай до вибору імені для дитини батьки підходять дуже педантично і ретельно, довго сперечаються, радяться, часто в цей процес можуть втрутитися й інші члени сім'ї... І це правильно! Адже ім'я для людини - це назавжди. Радимо тобі прислухатися і до того, що говорять зірки. Сьогодні вибираємо ім'я для земних знаків.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: повітряні знаки

У тебе народився малюк! Як ти його назвеш? Напевно в голові у тебе крутяться багато варіантів, але ти ніяк не можеш підібрати найкращий... Не проблема! Ми допоможемо підібрати ім'я для твого чада, виходячи їх його знаку Зодіаку. Сьогодні говоримо про повітряні знаки.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: водні знаки

Існує дуже багато способів вибору імені: за сезонлом народження, по батькові, можна навіть класично - за церковним календарем. Але ми пропонуємо звернути увагу на знаки Зодіаку твого малюка і відштовхуватися від цього. Сьогодні говоримо про водні знаки.

Імена для дітей, як назвати дитину в 2012 році

Як правильно назвати дитину - таке питання задають собі батьки ще до народження дитини. Вибір імені дитини може залежати від різних традицій. Народження дитини – відповідальний крок, і тепер необхідно подумати, як назвати її. Ще з раннього дитинства і протягом усього свого життя жодне інше слово ми не чуємо так часто, як своє ім'я.