Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прізвисько, а не прізвище. Як будуть називати вашу дитину в колективі?

Яке буде прізвисько?

Діти мають яскраву уяву.Та, нажаль, вони не завжди її використовують на благо оточуючих.

І якщо чиясь буйна фантазія коштує багато нервів вашій дитині - це може бути досить неприємно. Наприклад, Альфред може стати Альфом - прибульцем з декількома шлунками.

Наша порада

Коли ви вже вибрали гарнесеньке ім´я для свого малюка, спробуйте уявити, які скорочення чи прізвиська є для цього імені. Євгенів зазвичай називають Женями, Анастасій - Настями, а як називатимуть вашу дитину? Уникайте імен, які «надихають» на образливі прізвиська, скорочення чи асоціації. Враховуйте також поширення англійської - можливо, ім´я, яке ви вибрали, схоже на якесь слово англійською?

Перелік статей з теми «Як назвати дитину»

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Вибираємо ім´я малюку за знаком Зодіаку: вогняні знаки

У народі кажуть, що як ти човен назвеш, так він і попливе. Є багато факторів, які впливають на характер людини ще при самому народженні. Один з них - це ім'я, яке дали дитині тато з мамою. Давай спробуємо підібрати правильне ім'я малюку, виходячи з його знаку Зодіаку.

Вибираємо ім´я малюку за знаком Зодіаку: земні знаки

Зазвичай до вибору імені для дитини батьки підходять дуже педантично і ретельно, довго сперечаються, радяться, часто в цей процес можуть втрутитися й інші члени сім'ї... І це правильно! Адже ім'я для людини - це назавжди. Радимо тобі прислухатися і до того, що говорять зірки. Сьогодні вибираємо ім'я для земних знаків.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: повітряні знаки

У тебе народився малюк! Як ти його назвеш? Напевно в голові у тебе крутяться багато варіантів, але ти ніяк не можеш підібрати найкращий... Не проблема! Ми допоможемо підібрати ім'я для твого чада, виходячи їх його знаку Зодіаку. Сьогодні говоримо про повітряні знаки.

Вибираємо ім´я дитині за знаком Зодіаку: водні знаки

Існує дуже багато способів вибору імені: за сезонлом народження, по батькові, можна навіть класично - за церковним календарем. Але ми пропонуємо звернути увагу на знаки Зодіаку твого малюка і відштовхуватися від цього. Сьогодні говоримо про водні знаки.