Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Облаштовуємо дитячу – корисні поради для новачків

Облаштовуємо дитячу – корисні поради для новачків
 

Ви напевно, як і всі батьки, хочете облаштувати найзатишнішу дитячу для своєї дитини. Але тут важливо не перестаратися. З величезним вибором в сучасних магазинах шопінг для майбутнього малюка може перетворитися на дуже непросту справу. Але прості правила, про які ми вам розповімо, допоможуть створити ідеальну атмосферу в кімнаті дитини.

Дотримуйтеся простоти

Ви напевно не раз чули цей девіз, і до дитячої кімнати він підходить якнайкраще. Незалежно від розміру кімнати, не потрібно думати, що ви маєте заповнити її всю. Залиште достатньо вільного простору, щоб у ній можна було вільно рухатися, і було, де грати. Не варто купувати все, що трапилося вам на очі і сподобалося; купуйте тільки те, що буде дійсно необхідно дитині в перший рік життя.

Натхнення і тематика

Можливо, ви вибрали кольори для дитячої ще до того, як дізналися, що вагітні. А можливо, ви до сих пір не знаєте, з чого навіть почати. У будь-якому випадку, знаючи стать дитини до пологів, ви можете почати переглядати сайти з прикладами дизайнів дитячої для хлопчиків і дівчаток, а також інформаційні портали для батьків в пошуках ідей і порад з облаштування кімнати дитини.

Також в інтернеті ви знайдете безліч ідей для гендерно-нейтральних дизайнів дитячої. А вибравши колірну гаму або тематику кімнати, вам буде набагато простіше купити те, що потрібно, не захаращуючи дитячу невідповідними або зайвими предметами інтер'єру.

Вигідні покупки

Не всі інтернет-магазини і магазини вашого міста продають дитячі товари за однаковими цінами. Тому варто приділити більше часу тому, щоб знайти найбільш вигідні пропозиції. І якщо по звичайним дитячим магазинам вам доведеться пройтися, то в інтернеті це легко зробити за допомогою сервісів порівняння цін. Ці кілька витрачених хвилин можуть заощадити вам дійсно хороші гроші.

Також не соромтеся брати або купувати у друзів і знайомих дитячі речі б/в. Багатьма з них дітки користуються недовго, через що вони залишаються в чудовому стані, а коштують набагато дешевше за нові. А ще, якщо вам сподобалася колиска або щось іще з того, що ви бачили у друзів, не соромтеся попросити спробувати – так ви зможете дізнатися, чи варто купувати цю річ.

Wish-list подарунків

Як ще до пологів, так і після них, у ваших близьких і родичів буде купа приводів привітати вас з поповненням в родині. Звичайно ж, багато хто захоче порадувати вас і малюка гарними подарунками. Щоб не отримати купу подарунків, які не знадобляться, та й щоб полегшити вибір друзям і родичам, складіть свій wish-list подарунків. Так вам не доведеться думати, що робити з уже десятою ковдрочкою, замість цього ви отримаєте в подарунок те, що хотіли і що точно знадобиться малюкові, спростите завдання гостям і самі заощадите на облаштуванні дитячої.

Якщо навіть після пологів і всіх хрестин-оглядин ваші друзі і родичі питають, чи потрібно вам ще щось, не соромтеся говорити, чого вам ще бракує. Можливо, у них є необхідні вам речі б/в або вони зроблять вам хороший і потрібний подарунок на найближче свято!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Безпечна дитяча: що потрібно передбачити?

Всі батьки бажають для своєї малечі тільки найкращого. І звичайно, коли справа стосується облаштування дитячої кімнати, в першу чергу, хочеться зробити її і безпечною, і комфортною для крихітки, тому до цього питання підходять з особливою уважністю і педантичністю. Як зробити дитячу кімнату по-справжньому безпечною для вашого чада у всіх сенсах цього слова? Своїми порадами ми поділимося з вами далі.

Як вибрати покриття підлоги в дитячу

Безсумнівно, всі батьки хочуть, щоб кімната малюка була не тільки красивою, але і максимально безпечною. Тому, вибираючи покриття підлоги для дитячої, варто керуватися не тільки естетичними міркуваннями, але і турботою про здоров'я малюка. Матеріал, яким покрита підлога в кімнаті для дітей, повинен бути гіпоалергенним, антистатичним, екологічним і теплим. Цим вимогам відповідають багато сучасних матеріалів, тому давайте розглянемо більш докладно всі можливі варіанти для дитячої кімнати.

Як заощадити на облаштуванні дитячої кімнати

Усім батькам без винятку хочеться, щоби їхній малюк зростав в достатку і нічого не потребував. На жаль не всі сьогодні заробляють стільки, щоб без проблем забезпечити всі потреби свого малюка і свої власні. Меблі – одна з найбільш витратних статей бюджету, саме тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами простими порадами, як можна заощадити на облаштуванні дитячої кімнати.

Якою повинна бути дитяча кімната?

Для кожної дитини дитяча кімната - це її особливе і незамінне місце у всій квартирі або будинку. Це її особистий простір, маленький світ, в якому панують м'які іграшки різних розмірів, всілякі ігри, різні брязкальця і дрібнички.