Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідея великодніх подаруночків: курчата з цукерками з лотків від яєць

Ідея великодніх подаруночків: курчата з цукерками з лотків від яєць
 

Нам подобаються прості ідеї поробок, які можна зробити з дітьми, а святкові – ще більше! Ці милі курчата з картонних лотків від яєць допоможуть вам підняти настрій собі і близьким, підготуватися до Великодня і зайняти дітвору, яка вже змучилася сидіти вдома в чотирьох стінах. Наповніть їх цукерками і розставте по будинку або даруйте рідним і близьким у світле свято Великодня!

Великодні курчата з лотків від яєць

Для їх виготовлення вам не знадобиться багато, лише: картонні лотки з-під яєць, нетоксична жовта фарба, вузький малярський скотч, жовтий і помаранчевий кольоровий папір, клей ПВА і чорний маркер. Все це є? – Значить, можна приступати!
Великодні курчата з лотків від яєць
1. Відріжте дві секції від яєчного лотка і розріжте їх між собою. Підрівняйте їм краї так, щоб ці дві половинки якомога щільніше поєднувалися одна з одною.

2. Поєднавши дві половинки, склейте їх смужкою малярного скотчу з зовнішнього боку, потім – з внутрішнього. Таким чином, ви зможете відкривати і закривати саморобку.

3. Відкрийте поробку і пофарбуйте її в жовтий зсередини, потім переверніть і пофарбуйте зовні. Покрийте картон хоча б в два шари, щоб він був яскравим. Фарбу вибирайте нетоксичну, так як в саморобку ви будете класти цукерки.

4. Виріжте клювики з помаранчевого паперу і крильця – з жовтого (все в формі трикутників). З широкої сторони залишайте по кілька міліметрів запасу, які послужать основою для кріплення.

5. На підставу трикутних заготовок наносите клей ПВА і, щільно притискаючи їх до картону, приклейте дзьобик і крильця курчаті.

6. За допомогою маркера намалюйте курчатам очі.

7. Нарешті, виріжте лапки з помаранчевого паперу і приклейте їх курчатам.
Великодні курчата з лотків від яєць
А тепер ви можете наповнювати поробку цукерками! Виберіть маленькі цукерки, щоб їх помістилося більше, і краще, якщо вони будуть на великодню тематику (наприклад, крихітні шоколадні яйця у фользі).

Ми впевнені, що ці маленькі курчата не тільки порадують близьких вам людей на Великдень, а й захоплять вашу дітвору, поки вона нудиться вдома в чотирьох стінах.

Джерело: onelittleproject.com

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Ідеї поробок з дітьми на Великдень: фламінго і лебідь з крашанок

Незважаючи на те, що до Великодня залишилося трохи більше місяця, ми пропонуємо вам з малюками зайнятися великодніми поробками прямо зараз! По-перше, це цікаве розвиваюче дозвілля. По-друге, така творчість подарує святковий настрій і змусить дітвору чекати Великодня ще сильніше. По-третє, ці милі великодні поробки допоможуть прикрасити будинок до свята. Так що, вперед! І сьогодні ми почнемо з виготовлення красивих лебедів і фламінго з крашанок.

Красиві поробки на Великдень разом з дітьми

Великдень – одне з найсвітліших свят, на яке і дорослі, і діти завжди чекають з нетерпінням. Це час не лише духовного очищення, а й оновлення природи. До цього свята кожна господиня намагається привести будинок в порядок і, звичайно ж, хочеться чогось нового і свіжого привнести і свій домашній інтер'єр.

Подарунки на Великдень руками дитини або великодні поробки з дітьми

На жаль, у нас не прийнято робити на Великдень подаруночки. Ми носимо з будинку в будинок великодні кекси і яйця, але чому б не порадувати рідних і близьких чимось особливим? Мова йде не про дорогі покупні подарунки, а про прості і милі дрібнички, які подарують море гарного настрою одержувачу. А якщо такий подарунок хоча б частково буде зроблений руками дитини, щастю одержувачів не буде меж! Отже, які ж подарунки можна виготовити з дітьми на Великдень?

Великодні поробки з дітьми

Дуже скоро настане світле свято Великодня. Особливо на нього чекають діти. Їм дуже подобається фарбувати яєчка, поїдати великодній хліб і всілякі смаколики. А якщо ви ще й зможете приділити увагу своїй дитині, і разом будете виготовляти поробки, малюк буде несказанно щасливий.