Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунки на Великдень руками дитини або великодні поробки з дітьми

Подарунки на Великдень руками дитини або великодні поробки з дітьми
 

На жаль, у нас не прийнято робити на Великдень подаруночки. Ми носимо з будинку в будинок великодні кекси і яйця, але чому б не порадувати рідних і близьких чимось особливим? Мова йде не про дорогі покупні подарунки, а про прості і милі дрібнички, які подарують море гарного настрою одержувачу. А якщо такий подарунок хоча б частково буде зроблений руками дитини, щастю одержувачів не буде меж! Отже, які ж подарунки можна виготовити з дітьми на Великдень?

Великодня вишивка

Жодна бабуся, як і тітка, не залишиться байдужою до вишитої картинки, виконаної руками дитини. Звичайно, це завдання посильне діткам уже шкільного віку і старше, які люблять рукоділля. Але вишита маленька іконка, янголята або картинка на тему Великодня стане не тільки приємним подарунком, але і красивою прикрасою будь-якого інтер'єру. Виберіть разом з дитиною пару маленьких красивих картинок (на середні і великі може не вистачити часу або посидючості) для улюблених бабусь. Але не купуйте такі подарунки для всіх родичів, так як дитині буде складно осилити їх усі.

Великодні яйця

Так, великоднє яєчко також може стати прекрасним подарунком для родичів і друзів. Виготовити їх можна скільки завгодно, та й рівень майстерності тут не має значення. Адже прикрашати яйце можна будь-яким способом: розмалювати, наклеїти стрічки і інші прикраси, зробити з нього тварину або пташку, лише додавши пару деталей. Залежно від віку і захоплень малюка, виберіть те, що прийдеться йому до смаку, підготуйте заготовки зі спустошеної яєчної шкаралупи і приступайте! У Мережі Інтернет, як і у нас на сайті, ви знайдете масу ідей для дитячих поробок з пасхальних яєць. Кожну готову саморобку упакуйте в красивий пакетик або коробочку, щоб подарунок виглядав ще краще.

Великодні солодощі

Ця ідея подарунка найкраще підійде для друзів вашої дитини. Виготовити з пап'є-маше пасхальне яєчко і вкласти в нього маленькі цукерки зовсім нескладно. Купіть маленькі повітряні кульки, надуйте їх. Наріжте кольоровий папір або розфарбуйте яєчко, коли воно буде готове. За принципом пап'є-маше обліпіть кульку шаром зі шматочків паперу і ретельно просушіть, підвісивши кульки за хвостики на прищіпки (щоб яйце не втратило форму). Обріжте хвостики, дістаньте кульки з готового паперового яєчка. На місці, де був хвостик, залишиться невелика дірочка – від неї зробіть маленький надріз, через який всередину можна буде покласти цукерки. І ще одним шматочком паперу заклейте надріз. Вуаля! Красиве і смачне великоднє пригощання готово!

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Великодні поробки з дітьми: милі тваринки з крашанок

До свята Великодня – менше місяця. Звичайно, поки що фарбувати яйця ніхто не збирається. Проте як на рахунок того, щоб вже почати працювати з малечею над великоднім декором? Наприклад, цих милих звіряток ви можете зробити як з варених яєць (з яких потім напевно придумаєте, що приготувати), так і зі спустошеної яєчної шкаралупи (щоб зберегти поробки довше).

Ідеї поробок з дітьми на Великдень: фламінго і лебідь з крашанок

Незважаючи на те, що до Великодня залишилося трохи більше місяця, ми пропонуємо вам з малюками зайнятися великодніми поробками прямо зараз! По-перше, це цікаве розвиваюче дозвілля. По-друге, така творчість подарує святковий настрій і змусить дітвору чекати Великодня ще сильніше. По-третє, ці милі великодні поробки допоможуть прикрасити будинок до свята. Так що, вперед! І сьогодні ми почнемо з виготовлення красивих лебедів і фламінго з крашанок.

Красиві поробки на Великдень разом з дітьми

Великдень – одне з найсвітліших свят, на яке і дорослі, і діти завжди чекають з нетерпінням. Це час не лише духовного очищення, а й оновлення природи. До цього свята кожна господиня намагається привести будинок в порядок і, звичайно ж, хочеться чогось нового і свіжого привнести і свій домашній інтер'єр.

Великодні поробки з дітьми

Дуже скоро настане світле свято Великодня. Особливо на нього чекають діти. Їм дуже подобається фарбувати яєчка, поїдати великодній хліб і всілякі смаколики. А якщо ви ще й зможете приділити увагу своїй дитині, і разом будете виготовляти поробки, малюк буде несказанно щасливий.